Marketing, reklám könyvek

Ha még nincs marketing tevékenységed a cégedben vagy van, ugyanakkor némi iránymutatásra lenne szükséged bizonyos területeket illetően, a legjobb marketing és reklám könyvek segítséget nyújtanak a számodra. Fedezd fel a legjobb marketing és reklám könyveket, lépj szintet a vállalkozásodban a marketing tevékenységed fejlesztésével és előzd meg a versenytársakat a piacon!

Bevezetés a marketingbe (2. bővített kiadás)
Eredeti ár:7.600 FtOnline ár:6.840 Ft
A hatékony online marketing 7 legfőbb alapelve??
Eredeti ár:5.970 FtOnline ár:5.373 Ft
Hogyan legyél TikTok-sztár
Rendelhető
Eredeti ár:4.997 FtOnline ár:4.497 Ft
Ogilvy a reklámról a digitális korban
Eredeti ár:3.750 FtOnline ár:3.375 Ft
Marketing alapismeretek
Előjegyezhető
Eredeti ár:5.950 FtOnline ár:5.355 Ft
Turizmusmarketing
Rendelhető
Lőrincz Katalin
Eredeti ár:4.900 FtOnline ár:4.410 Ft
Ragályos! /Hogyan terjed a siker?
Rendelhető
Eredeti ár:3.900 FtOnline ár:3.510 Ft
Marketing /Marketing
Rendelhető
Eredeti ár:6.200 FtOnline ár:5.580 Ft
Marketingstratégia /A tervezés gyakorlata és elmélete
Eredeti ár:6.950 FtOnline ár:6.255 Ft
1 - 18 / 18 termék

Leírás

Legjobb üzleti könyvek: Marketing és reklám


Mi a marketing és tulajdonképpen mire jó? Miért olyan fontos a marketing egy vállalkozás életében? Hogyan alakítsd ki a saját vállalkozásod marketing stratégiáját, amely valóban támogatja majd az üzleti célok megvalósulását? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ a legjobb marketing és reklám könyvek által.

A marketing egy tevékenység és gondolkodásmód. A marketing a vállalkozás egészét átható, piacra irányuló szemléletmód, melynek középpontjában a vevővel való azonosulás áll. Marketing nélkül a vállalkozás félkarú óriás, talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy marketing stratégia és célok nélkül a legtöbb vállalkozás halálra van ítélve. Azok a versenytársak, akik időt, pénzt és energiát fektetnek be a marketing tevékenységbe, garantáltan messze felül fogják múlni azokat, akik jelentéktelennek tartják és nem építkeznek általa. A marketing többek összeköti a keresletet és kínálatot, támogatja a szervezeti célok megvalósítását, szükségletet teremt a termékeinkre és szolgáltatásainkra, ezáltal pedig segít növelni az árbevételt és a nyereséget.

Sokan összekeverik a marketinget a reklámmal. Szinonimaként használják őket, azonban ez nagy hiba, hiszen a reklám, vagy másnéven promóció, a marketing része. A marketing tág fogalom, amely rengeteg tevékenységet magába foglal, köztük a piackutatást, a termékpolitika, árpolitika, értékesítési és promóciós politika kialakítását, versenytárselemzést. A reklám ezzel szemben olyan nem személyes kommunikációs tevékenység, melynek célja a kiválasztott célcsoport befolyásolása. Ha még nincs marketing tevékenységed a cégedben vagy van, ugyanakkor némi iránymutatásra lenne szükséged bizonyos területeket illetően, a legjobb marketing és reklám könyvek segítséget nyújtanak a számodra. A befolyásos kommunikációs szakemberek és sikeres vállalkozók megosztják tapasztalataikat és legfontosabb gondolataikat a legkülönfélébb témákkal kapcsolatban, amelyek révén tudatosan fejlesztheted majd a vállalkozásod és növelheted a bevételed is. Megismerheted az online marketing felületeit, működését és számtalan egyéb kérdésre is választ kaphatsz majd.

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Marketing, reklám könyvek

1.Ogilvy a reklámról a digitális korban
Előjegyezhető
Eredeti ár:3.750 FtOnline ár:3.375 Ft

Szűrés - Marketing, reklám könyvek