% Trónok harca 5. szám (képregény)

Szerző: George R. R. Martin, Daniel Abraham, Tommy Patterson

Ár: 2.995 Ft 1.198 Ft
Megtakarítás: 60 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
96
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
155 x 235 mm
ISBN:
9789634974192
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
október 23 - 29.

Királyvárban a deresi Eddard Stark nagyurat, Robert Baratheon király segítőjét mindenfelől ellenségek veszik körül. Egyesek, mint Cersei királyné és ikertestvére, Ser Jaime Lannister, nyíltan támadják, míg mások jóakaratú barátnak tüntetik fel magukat, ám mindannyian halálosan veszedelmesek. Miközben a segítő igyekszik legjobb tudása szerint irányítani a Birodalmat, a király elhagyja az udvart, hogy kedvenc időtöltésének, a vadászatnak hódoljon, de jó szerencséje ezúttal cserben hagyja...

Tyrion Lannister, a torz testbe zárt agyafúrt lángelme, miután visszanyerte szabadságát, elindul, hogy csatlakozzon apjához, a hatalmas Lord Tywin Lannisterhez, hogy az ő segítségével álljon bosszút volt fogva tartóin.

A messzi Északon eközben Havas Jon leteszi az esküt, hogy élete végéig az Éjjeli Őrséget szolgálja, és nem is sejti, hogy olyan borzalmak várnak rá a világ peremén túl, melyeket korábban elképzelni sem tudott.

A Keskeny-tengeren túl pedig a hataloméhes Viserys Targaryen alig győzi kivárni a beígért koronát, míg az ifjú Daenerys hercegnő gyermeket vár, aki talán a világot hódítja majd meg…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Trónok harca sorozatának 13-15. számát tartalmazza, Tommy Patterson rajzaival és Daniel Abraham szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

 

 

A sorozat további részei:

1. George R. R. Martin, Daniel Abraham, Tommy Patterson
Trónok harca I. kötet (képregény)
Ár: 1.996 Ft
2. George R. R. Martin, Daniel Abraham, Tommy Patterson
Trónok harca II. kötet (képregény)
Ár: 1.996 Ft
3. George R. R. Martin, Daniel Abraham, Tommy Patterson
Trónok harca III. kötet (képregény)
Ár: 1.996 Ft
4. George R. R. Martin, Daniel Abraham, Tommy Patterson
Trónok harca IV. kötet (képregény)
Ár: 1.996 Ft
 

A szerzők további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban