Trónok harca II. kötet (keménytáblás képregény)

Trónok harca II. kötet (keménytáblás képregény)
A sorozat 2. része
Műfaj:
Oldalszám:
183 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Megjelenés éve:
2017
Szállítás:
2024. március 21 - 24.
VIP pont:
10 pont

A zord Északon Stark nagyúr fattyú fia, Havas Jon beáll a Birodalmat védelmező Falon szolgáló Éjjeli Őrség soraiba, és igyekszik megvetni a lábát a testvériséget alkotó útónállók és törvényen kívüli söpredék között. Eközben az élvhajhász délen, a birodalom fővárosában a királyi udvarban áskálódó viperák között Lord Stark Robert király segítőjeként törekszik a kényes egyensúly és a béke megőrzésére. A Keskeny-tengeren túli barbár vidékeken pedig egy új hatalom van születőben: az ifjú Targaryen hercegnő szerelemben egyesül Khal Drogóval, a dothraki hadúrral.

Tyrion Lannisternek, az agyafúrt törpének ezúttal minden ravaszságát össze kell szednie, hogy élve kikerüljön a Lannistereket ádázul gyűlölő, bosszúszomjas Lysa Arryn által uralt Sasfészek hajmeresztő börtönéből. Az Ördögfióka fogságba ejtésével olyan megállíthatatlan eseménysor veszi kezdetét, mely előbb-utóbb véres háborúba torkollik - a lehető legrosszabbkor, mivel a tél közeleg, és vele együtt a minden képzeletet felülmúló rettenet is…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Trónok harca sorozatának 7-12. számát tartalmazza, Tommy Patterson rajzaival és Daniel Abraham szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Méret:17.88 MBMegnyit

Utoljára megnézett termékek