Trónok harca I. kötet (képregény)

Trónok harca I. kötet (képregény)
Eredeti ár:5.990 FtAktuális ár:3.594 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Trónok harca I. kötet (képregény)
A sorozat 1. része
Műfaj:
Oldalszám:
183 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Megjelenés éve:
2017
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
120 pont

Közeleg a tél. Ez a Starkok rideg mottója, akik a messzi Királyvárból kormányzó Robert Baratheon király által egyesített birodalom legészakibb részének urai. Robert király nevében Lord Eddard Stark irányítja Derest, ahol a nagyúr és családja békében és nyugalomban él. Messze északon azonban, a Birodalmat védelmező hatalmas Fal mögött barbár vadak és még náluk is rosszabbak élnek: természetfeletti lények, akik a tél beköszöntével mítoszból valósággá válva jeges rémülettel töltik el a Királyság lakóit.

Dél felől is veszély fenyegeti a törékeny békét: a király segítőjének váratlan és rejtélyes halála fellebbenti a fátylat a birodalom nagy családjai között feszülő ellentétekről, melyek akár egy pusztító polgárháború kirobbanásához is vezethetnek...

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Trónok harca sorozatának első 6 számát tartalmazza, Tommy Patterson rajzaival és Daniel Abraham szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.

Méret:15.97 MBMegnyit

Utoljára megnézett termékek

Trónok harca I. kötet (képregény)
Előjegyezhető
5.990 Ft3.594 Ft