Felnőtt fantasy könyvek

Oldalunkon felnőtt fantasy könyvek széles és sokszínű kínálata vár! Merülj el felejthetetlen történetekben a legnépszerűbb kötetek segítségével!

Az istenek árnyéka
Előjegyezhető
Trónok harca
Rendelhető
George R. R. Martin
A sorozat 1. része
A vámpírklán adóssága
Rendelhető
A Hobbit
Rendelhető
J. R. R. Tolkien
A rettenet árnyéka
Rendelhető
Az istenek éhsége
Rendelhető
Szövetség a vámpírokkal
Rendelhető
A nappá vált lány
Rendelhető
Shelley Parker-Chan
Legendás latték
Rendelhető
Travis Baldree
Luna
Rendelhető
Ronil Caine
A Sárkány felemelkedése - A Targaryen-dinasztia illusztrált története (Első kötet)
Rendelhető
George R. R. Martin, Emilio M. García, Jr., Linda Antonsson
Hellboy Budapesten (képregény)
Rendelhető
Mike Mignola, László Márk
Trónok harca: Tűz és Vér
Rendelhető
George R. R. Martin
Kékmadár
Rendelhető
Sharon Cameron
Rafael
Rendelhető
Laurell K. Hamilton
A fekete ének
Rendelhető
Anthony Ryan
Börleszk - illusztrált
Rendelhető
The Witcher/Vaják: Sötét emlékek (képregény)
Rendelhető
Bartosz Sztybor
A sorozat 5. része
Boszorkánykör
Rendelhető
Lizzie Fry
A farkas üvöltése
Előjegyezhető
A lángoló isten
Előjegyezhető
Menekülés a tóhoz
Rendelhető
1 - 50 / 135 termék

Leírás

Felnőtt fantasy könyvek


A felnőtt fantasy könyvek a felnőtt olvasóknak szóló kötetek, melyek gyakran ábrázolnak erőszakos vagy erotikus jeleneteket. A kategória egyik alapköve a méltán nagy sikerrel koronázott A Tűz és Jég dala (Trónok harca), mely George R.R. Martin világhírű regénysorozata. Mellette még olyan felnőtt fantasy könyvek érdemesek említésre, mint Suzanne Collins Éhezők viadala, Andrzej Sapkowski The Witcher, más néven Vaják-regényei és Mark Lawrence Széthullott Birodalom sorozata.


George R.R. Martin: A Tűz és Jég dala (Trónok Harca)


A Tűz és jég dala öt részből álló felnőtt fantasy könyvsorozat a legendás George R.R. Marting tollából. A regények nyomán készült el az HBO sikersorozata, a Game of Thrones (Trónok harca), mely világszerte nézők millióit tapasztotta a képernyők elé. A történet egy fiktív világban játszódik, ahol Westeros és Essos kontinens kilenc nemesi uralkodóházának életébe kaphat betekintést az olvasó. A cselekmény egyidejűleg több szálon is fut, melyek az egyes szereplők megpróbáltatásait, ármánykodását vagy éppen a jóért vívott harcát mutatják be. A Targaryen, Lannisters, Starks, Tyrell, Martell, Greyjoy, Baratheon és Bolton uralkodóházak kétségbeesetten igyekeznek saját akaratukat érvényesíteni egy kegyetlen világban, ahol senki sincs biztonságban.  Hét Királyság megszerzésére irányuló kísérletek a regények központi elemei, emellett pedig egy ősi, mitikus ellenség baljós érkezését is előre vetítik az események. Merülj el te is ebben a felejthetetlenül izgalmas regénysorozatban!


Andrzej Sapkowski: A Vaják (The Witcher)


A dark fantasy és felnőtt fantasy kategóriába egyaránt besorolható, nagy sikerű Vaják-könyvsorozat Andrzej Sapkowski, lengyel származású író mesterműve, melynek nyomán 2019-ben elindult egy sorozat is a Netflix kínálatában. A Vaják egy képzeletbeli világban játszódik, ahol a jó és a gonosz erők összeütközése központi szerepet tölt be a történetben. Hősünk, Ríviai Geralt egy ilyen világban igyekszik biztosítani életének legfőbb küldetését és eleget tenni a hivatásának. Geralt különleges képességgel felruházott vaják harcos, aki arra született, hogy rémséges vadállatokkal és szörnyekkel küzdjön meg, ezzel megóvva a vajákokból álló fogadott családját és az ártatlanokat. Ríviai Geraltot szinte mindenki ismeri: emberek, tündék, boszorkányok. Bár úgy tartják, hogy a vajákok nem élnek át mély érzelmeket, a történet során kiderül, hogy ez tévhit. A komor, bátor, ugyanakkor jóságos lelkű Ríviai Geralt minden olvasó szívébe belopja magát. Kínálatunkban Vaják-könyvek és képregények széles választéka vár!


Suzanne Collins: Az éhezők viadala 


Suzanne Collins nagy sikerű Az éhezők viadala regénysorozata azonnal meghódította a fantasy műfaj rajongóit. A trilógia első kötete 2008-ban jelent meg és elsöprő sikert aratott. Rövidesen publikálásra került a másik két remekmű is, a Futótűz (2009) és A kiválasztott (2010). Az éhezők viadalának története olyan posztapokaliptikus észak-amerikai világban játszódik, ahol a jómódban élő elit rettegésben tartja az ország lakóit. Az állampolgárok nyomorban élnek és nehezükre esik megteremteni a megélhetésükhöz szükséges alapvető feltételeket is. A diktatórikus kormányhatalom minden évben megrendez egy versenyt, az Éhezők Viadalát, mely során az egyes körzetből kiválasztott fiataloknak meg kell küzdeniük egymással egy életre-halálra menő viadalban. A győztes nem csupán elismerést, hanem hasznos és értékes anyagi javakat is kap. Az éhezők viadala-trilógia fantasztikus fantasy-könyvsorozat, mely az érzelmek széles skáláját mozgatja meg és felejthetetlen olvasásélményt kínál.


Az éhezők viadala-trilógia részei:

  • Az éhezők viadala
  • Futőtűz
  • A kiválasztott


Szűrés - Felnőtt fantasy könyvek