Engem többé nem látsz

Engem többé nem látsz
Eredeti ár:4.490 FtAktuális ár:4.041 Ft
Engem többé nem látsz
Szerző: Lesley Pearse
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
424 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789635661787
Megjelenés éve:
2022
Szállítás:
2024. április 2 - 5.
VIP pont:
135 pont

Fuss, ha kedves az életed...

Amikor a férje sokkos állapotban, összetörten tér meg a Nagy Háborúból, az anyósa pedig pokollá teszi a mindennapjait, Betty Wellow rájön, hogy milyen keservesen nehéz is tud lenni az élet. Egy pusztító viharnak kell végigsöpörnie a kis halászfalujukon, az ő életét is veszélyeztetve, hogy meglássa az esélyt a menekülésre - és ő meg is ragadja. Bristolba menekülve a nevét Mabel Brookra változtatja, és cselédként helyezkedik el. Ám az úrnője hirtelen halála után ismét lecsap rá a tragédia, és az utcán találja magát.

A nincstelen és magányos Mabel brutális támadást szenved el, mielőtt egy Nora Nightingale nevű médium megmentené. Nála kóstol először bele azoknak az életébe, akik üzeneteket kapnak a holtaktól, és rájön, hogy ehhez talán magának is van adottsága.

Ám Mabel nemsokára saját üzenetet kap, és visszakényszerül oda, ahonnan elszökött. Oda, ahol megszakadt a szíve, és talán még gyilkosság is történt - rájön, hogy ha biztosítani akarja a jövőjét, még egyszer, utoljára szembe kell néznie a múltjával.

Lesley Pearse szívet dobogtató, felvillanyozó és feszültségekkel teli regénye egy önnön sorsának megleléséért harcoló asszony története.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

Engem többé nem látsz
Rendelhető
4.490 Ft4.041 Ft