#T Mocskosul gazdag

Szerző:

Ár: 3.499 Ft 2.974 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2022
Kiadó:
Könyvmolyképző
Oldalszám:
288
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789635972722
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 29 - július 5.

A barátai - befolyásosak. Az áldozatai - tehetetlenek.

Az ellene felépített ügy - biztos lábakon áll. Az ítélet - megdöbbentő.

A kérdés, ami mindenkiben felmerül az ügye kapcsán - miért?

Jeffrey Epstein, a befolyásos pénzember szerény körülmények közül küzdötte fel magát New York City kiváltságos elitjének soraiba.

A számokhoz - és emberekhez - ösztönös érzékkel nyúló Epstein nem fejezte be az egyetemet, de kapcsolatai és képességei révén hatalmas vagyont gyűjtött össze. De hiába volt meg mindene, Epstein mégis többet akart. Kielégíthetetlen vágya - és főleg a kiskorú lányok iránti étvágya - végül látványos bukáshoz vezetett. Egy sor fiatal nő lépett elő szexuális bántalmazási vádakkal ellene, melyek hátborzongató részletei egész Palm Beachet megrázták. Az Epstein körüli botrány részleteit bemutató kötet feltárja az ügy minden oldalát. Az ügyét, mely elborzasztotta Amerika egyik leggazdagabb közösségét, és az egész világ figyelmét magára vonta. A fényűző házaiban masszőrként dolgozó lányok, híres és befolyásos barátok, az ügyében nyomozó rendőrök és Epstein maga - a szerzők minden követ megmozgatnak, hogy hűen meséljék el a történetet. A bűnök súlyossága és a beismerés ellenére Epstein először döbbenetesen enyhe büntetést kapott. A Mocskosul gazdag a vagyon és a hatalom története, melyből kiderül, hogy Amerika leggazdagabbjai kisebb árat fizetnek a bűneikért.

 

Elképesztő igaz történet a világ egyik legnépszerűbb thrillerszerzőjétől.

 

"A hírverés és a számok mellett sosem szabad elfelejtenünk, hogy senki sem futhat be ennyire, ha nincs a vérében a történetmesélés - márpedig James Pattersonnak ott csörgedezik az ereiben. " - Lee Child

 

"Patterson könyveihez rögtön ajándékba kellene adni a mozijegyeket." - New York Times

 

18 éves kortól ajánljuk!

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban