Star Wars: Csillagok között (képregény)

Szerző: Jason Aaron, Dash Aaron, Jason Latour

Ár: 4.590 Ft 2.295 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
158
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 2 - 8.

Folytatódik kedvenc felkelőink szédítő ámokfutása a galaxisban!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Star Wars sorozatának 33-37. részét foglalja magában, a harmadik éves különszámmal együtt. A kötetben található történeteket Jason Aaron, Dash Aaron és Jason Latour írta és Salvador Larroca, Andrea Sorrentino valamint Michael Walsh rajzolta.

Luke Skywalker végre megkapja azt, amire régóta vágyik: kettesben marad Leia hercegnővel, ám pont amikor egy lakatlan szigeten rekednek. A Star Wars alvilágáról szóló történetben Sana és Lando összefognak a Coruscanton, hogy összeügyeskedjenek maguknak pár kreditet, míg Han és Csubi visszamennek csempésznek, hogy elvégezzenek egy munkát... egy huttal a fedélzeten! Aztán, amikor a Szövetség elkezd új bázisnak megfelelő hely után kutatni, Han elviszi Leiát a rejtekhely felderítésére. Csakhogy a helyszínen gyilkosok várják, akik végezni akarnak vele... És mi a helyzet a droidokkal? A birodalmiak elkövették azt a hibát, hogy túl sokáig tartották fogva C-3PO-t – akinek hűséges társa most akcióba kezd. Artu elindul, hogy megmentse a barátját!

 

A sorozat további részei:

 

A szerzők további termékei:

1. Jason Aaron, John Cassaday
Star Wars: Skywalker lesújt (képregény)
Ár: 2.295 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Polcz Máté
Jó kis képregény. Sokat hozzáad az univerzumhoz.
2021-01-07 12:09:50
P.A.Video Studio
A Star Wars-sorozat hatodik kötete nem a megszokott módon folytatja a cselekményt, mert mindegyik szám fejezetcímet kapott és más-más szereplő szemszögéből mutatja be az egymástól elkülönülő eseményeket.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/6ywrSkzO-Qw
2019-08-23 19:47:53
Kovács Máté
Reményi József
Köhler Zoltán
Vass Zsolt
Havasi István
Star Wars 6: Csillagok között
A Star Wars kötetének füzetei mind önállóan olvasható egyrészes sztorik. Olyan hű de nagy dolgot senki ne várjon. Apróbb kalandok, melyek egy-egy rövid sztorit mesélnek el. A történetek elég változatosak lettek. Nem mindegyik történet nyerte el maradéktalanul a tetszésemet.
Lázadók a vadonban
[spoiler] Luke és Leia egy elhagyatott bolygón szenvednek „hajótörést” Bepillantást nyerünk, milyen a túlélés egy ilyen helyen. Nem volt valami nagy szám. A bolygón élő vízi élőlények voltak a legérdekesebbek és az ahogy Luke és Leia elterelték róluk a Birodalom figyelmét. [/spoiler] Jó volt, de nem több.
A tizenhárom láda
Az egyik legjobb füzet. [spoiler] Sana Starros-ról kiderül, hogy ő sem olyan szőrős szívű csempész, mint amilyennek mutatja magát. Egy nagyon furfangos akciósorozattal fegyverek eladásával szerez pénzt egy nar shadda-i kórháznak. Szépen átvágja a kalózokat, a birodalmiakat és Jabbát is. Ráadásul nincsenek is nála a fegyverekkel teli ládák. [/spoiler] Nagyon furfangos és fordulatos történet, Sanát még jobban megkedveltem.
A hutt futam
[spoiler] Hant az egójánál fogva kihasználva ráveszik arra, hogy csempéssze biztonságba Grakkust a huttot, aki időközben a lázadók kezére került. Grakku megpróbál Solora hatni. Látszólag sikerül, de végül is Han tartja a kezében az ütőlapokat. Ügyesen átvágják a huttot. Plusz jár Dravits tábornok behozásáért. [/spoiler] Egész jó volt.
Az asztrodroid bosszúja
A másik kedvencem lett. [spoiler] Artu behatol abba a csillagrombolóba, ahol Thripiót őrzik. Nagyon sok vicces és üdítő pillanatnak lehetünk tanúi, ahogy a kis R2-es átrázza a birodalmiakat és kihozza a zsémbes protokoll droidot. Ezzel végre lezárásra kerül a Harbinger utolsó útjának félbemaradt szála. [/spoiler]
Birodalmi büszkeség
[spoiler] A KMFK osztag egyenlíteni próbál a harbingeri kudarc után. Megtudjuk hogyan söpörték el a Horox III-on található bázist. Nem volt túl nagy szám a történet. A birodalmi álláspontot már rég ismerjük, ezt elég jól kifejtették, itt már feleslegesen van ragozva. [/spoiler]
A homok ajándékai
Az utolsó Obi-van naplós történet. Ez sem volt túl érdekes. Csak azt tudjuk meg, hogy [spoiler] Obi-van még a taszkenek sorsát is a szívén viseli [/spoiler] Az oldalbővítés jól sikerült, de sajnos más funkciója nem igazán volt.
3. éves különszám
Itt egy újabb Han és Leia kalandot kapunk, melyben további csipkelődéseknek lehetünk tanúi. Átlagos. A vége megmosolyogtatott, de nem volt olyan különleges.
Nekem A tizenhárom láda és Az asztrodroid bosszúja nagyon tetszettek, a többi olyan átlagos lett, úgyhogy négyes.
2019-01-08 19:26:13

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban