Star Wars: A Harbinger utolsó útja (képregény)

Szerző: Jason Aaron

Ár: 4.590 Ft 2.295 Ft
Megtakarítás: 50 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
144
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 2 - 8.

A Marvel folytatja a Star Wars galaxis epikus felfedezését!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Star Wars sorozatának 20-25. számát foglalja magában. A kötetben található történeteket Jason Aaron írta, és Mike Mayhew, Jorge Molina valamint Chris Eliopoulos rajzolta.

Tegyünk egy sétát a sötét oldalon Kreel őrmesterrel és néhány elit rohamosztagossal a Harbinger csillagromboló fedélzetén! Egy szinte elpusztíthatatlan fegyver... Egyben a felkelők legújabb tervének fontos célpontja. Luke Skywalker, Han Solo és Leia hercegnő, akik sosem riadnak vissza a veszélytől, elhatározzák, hogy a Harbinger következő útja az utolsó lesz! Csakhogy Kreelt és alakulatát arra képezték ki, hogy leszámoljanak a felkelőkkel, méghozzá a lehető legkíméletlenebb módon. Kezdődjön a harc! Továbbá: Jabbának, a huttnak akad egy kis problémája, és felbéreli Black Krssantant, a vuki fejvadászt, hogy oldja meg az ügyet. Viszont, ehhez egy, a sivatagban élő, öreg remetének is lesz pár szava. Végül pedig, R2-D2-nek egyedül kell boldogulnia egy sürgős intézkedést igénylő helyzetben...

 

 

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

1. Jason Aaron, John Cassaday
Star Wars: Skywalker lesújt (képregény)
Ár: 2.295 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Máté
Havasi István
Star Wars: A Harbinger utolsó útja
A Star Wars képregénysorozat jelen kötete 6 füzetet foglal magában. A 20. szám egy újabb Obi-van történet A Sith-ek bosszúja és az Új remény közötti időszakból. A 21-25. számban egy öt részes története olvashatunk, mely A Harbinger utolsó útja címet viseli. A kötet végén egy kis rövid vicces sztori található, Droid dilemma címmel, mely az Artut játszó színész Kenny Baker emlékére készült el.
[spoiler]
Az Obi-van történetben a tatuini remete szembekerül Fekete Krrsantan-nal. A fekete bundás vuki elrabolja Owen Larst, hogy csapdába csalja Obi-vant, amiért a bujkáló Jedi-mester keresztülhúzta Jabba számításait. Krrsantan Kenobi méltó ellenfele, épphogy csak megúszta a vele való összeütközést. Owent a legutolsó pillanatban a váratlanul felbukkanó Luke megmenti. Megtudjuk, hogy Krrsantan hogyan szerezte a szeme környékén látható vágást. Owen úgy tűnik megbékélt Luke pilóta álmaival, és sokat jelentett az is, hogy a fiú pilóta tudása mentette meg az életét. Nagyon jó kis történet volt. Mike Mayhew rajzai továbbra is lenyűgözőek.
A 21-25. szám újra az Új remény eseményei után játszódik. A 21. számban megismerjük a KMFK (Különleges Mélységi Felderítő Kommandó) osztagot, akik brutális hatékonysággal leszámolnak egy lázadó különítménnyel. Itt jól oda kell figyelni. A rajzokon látszódik, hogy igyekeztek a kommandó tagjainak eltérő külsőt adni, de még így is nehéz beazonosítani sokszor a tagokat. Sokat segített volna, az első közös képükön megnevezik az osztag tagjait. Kreel nagyon kemény fénykarddal a kezében. A 22. számban Luke, Leia, Han és a parancsnokságuk alatti felkelő osztag elfoglalják a Harbinger csillagrombolót. Az űrcsata szép, de kissé elnyújtott. A hajó megszerzése elég ötletes. A 23. számban megismerjük az akció hátterét. A Tureen VII birodalmi blokád alatt van, amiért segítik a Szövetség ügyét. A Harbinger ellopásával az a cél, hogy az elfoglalt csillagromboló segítségével törjék át a blokádot, így eljutatván a segély csomagokat a Tureen VII-nek. A 23. szám e mellett nagy hangsúly fektet Han és Leia csipkelődő kapcsolatának. A 24-25. számokban a felkelők összecsapnak a KMFK osztaggal, akik megpróbálják visszafoglalni a hajót. Igazából Luke a fő célpontjuk. Az utolsó két füzet nagyon akció dús lett. Leke és Kreel összecsapása fantasztikus. Csubakka megmérkőzik a nagydarab Zuke-kal. Sana a brutális Cav-vel veszi fel a harcot. Han és Leia mindent megtesznek, hogy a sérült hajót átvigyék a blokádon . A sztori folyamán most Han-nak van igaza. El kellett volna vinni a hajót és kijavítani a legfontosabb hibákat. Leia itt most túl türelmetlen volt és nagy kockázatot vállalt az előrenyomulással. R2-D2 és C-3PO szokásosan a humor forrása. Artu nagyon bátor, sok múlik a tettein. A sztori vége egy váratlan fordulat. A lázadók bár sikert aratnak, de C-3PO a birodalmiak fogságába esik. A 21. számot nagyon élveztem, a 22-23. kevésbé volt jó. A 24-25. számok megint nagyon fantasztikusak. A droid dilemma egy egyszerű, inkább a kicsi gyereket megcélzó sztori volt. Jorge Molina rajzaival nem voltam maradéktalanul megelégedve. Jók, de láttam már jobbakat is. Talán Leiát sikerült igazán jól ábrázolni.
[/spoiler]
Összességében véve egy nagyon élvezetes kötet volt a kisebb negatívumok ellenére is. Négy és fél.

2018-01-29 19:37:39
P.A.Video Studio
A lázadók egy csillagromboló ellopására vállalkoznak, miközben egy elit rohamosztag vadászik rájuk. Obi-van pedig továbbra is rendíthetetlenül védelmezi Luke-ot gyönyörű rajzok közepette.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/MlklP2xFidM
2018-01-19 19:57:05
Polák Ákos
Köhler Zoltán

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban