ONE - Az én történetem

Szerző:

Ár: 5.490 Ft 4.667 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
G-Adam
Oldalszám:
338
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9786156345080
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 30 - július 6.

",,Hogyhogy én? Hogyan sikerült egy koppenhágai panelből eljutnom a világ legnépszerűbb klubjába, a Manchester Unitedbe és a dán válogatottba, akikkel aztán felülhettem Európa trónjára!""

Peter Schmeichel az egyetemes labdarúgás vitathatatlan kapuslegendája, aki több angol bajnoki címet szerzett (ötöt), mint bárki más az ő posztján. Ő viselte a csapatkapitányi karszalagot azon a bizonyos őrült, legendás 1999-es Bajnokok Ligája-döntőben, amelyben a Manchester United az utolsó utáni pillanatokban nyert a Bayern München ellen. ,,Nem hiszem, hogy van nála jobb kapus" - mondta róla Sir Alex Ferguson, a United legendás menedzsere.

 

A ONE - Az én történetem Peter Schmeichel lebilincselő önéletrajza.

 

A dán óriás ebben a könyvében betekintést enged az 1990-es évek labdarúgását meghatározó, ,,mindent megnyerő" Manchester United hétköznapjaiba, mesél a már említett őrült, lélegzetelállító barcelonai éjszakáról, és lerántja a leplet a United legnagyobb csillagairól, többek között Eric Cantonáról és David Beckhamről, ahogyan a United látnoki képességekkel megáldott menedzseréről, Alex Fergusonról is.

 

Ám a ONE - Az én történetem túlmutat a futballon.

 

Schmeichel beavat minket titokzatos magánéletébe is: apjával, a kiváló lengyel dzsessz-zenésszel való drámai kapcsolatába, akinek saját démonjaival és az alkohollal is meg kellett megküzdenie, és elárulja, miként faragott fiából, Kasperből szintén kiváló hálóőrt, aki ma már angol bajnoknak és a dán válogatott elsőszámú kapusának mondhatja magát. Peter Schmeichel a futball utáni, nem éppen hétköznapi életéről ugyancsak lenyűgöző és ritkán tapasztalható őszinteséggel beszél.

A ONE - Az én történetem egy lélegzetelállító utazás a '90-es évekbeli labdarúgás és Peter Schmeichel páratlan, izgalmas világába."

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban