% A rozsdamentes acélpatkány - Science Fiction 1. rész

Szerző:

Ár: 2.690 Ft 2.152 Ft
Megtakarítás: 20 %
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
210
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
október 1 - 7.

A tudományos fantasztikum legnagyobb írói kutatták már a kérdést: vajon mi az az érték, ami oly emberi, hogy képes korokon átívelni. Harry Harrison válasza épp oly kézenfekvő, mint amilyen megdöbbentő: a bűnözési hajlam. Hiába a génkezelés, hiába a pszichológiai szűrés, a jövő társadalmának vasbeton felépítményében rozsdamentes acélpatkányok rejtőzködnek majd. Szuperbűnözők ők, akik fittyet hánynak a hangzatos eszmékre, és folyton a repedéseket kutatják a törvények falán.

Ilyen acélpatkány James DiGriz, más néven Sikamlós Jim is, aki épp hogy megszedte magát egy állami konzervraktár megdézsmálásával, máris azon töri a fejét, hogyan foszthatná ki a szomszédos bolygó bankját. A feladat egyszerűnek, már-már unalmasnak tűnik, a biztonsági rendszer mondhatni nevetséges. Jim nem is sejti, hogy talán ez lesz életének utolsó stiklije. A pénzintézet hívogató ajtaja mögött ugyanis már készen áll a csapda, amit olyasvalaki eszelt ki, aki még Sikamlós Jimnél is nagyobb csirkefogó...

 

A szerző további termékei:

 
1. Harry Harrison
A rozsdamentes acélpatkány (Antikvár)
Ár: 807 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Jászkai Péter
asimovclarke
Sajnos ezt a könyvet nem olvastam tőle, így nem áll jogomban ítélkezni felette. Azonban volt szerencsém angolul olvasni pár sci-fijét: West of Eden, Winter in Eden, Return to Eden pl. Remélem, hogy ezek és mások magyarul is kiadásra kerülnek, vagy talán egy teljes Harry Harrison életmű.
2012-01-05 03:49:03

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban