Szenvedélyes tárgyalás

Szenvedélyes tárgyalás
Akció végéig hátralévő idő:
-
Eredeti ár:4.999 FtAktuális ár:3.999 Ft
Szenvedélyes tárgyalás
Szerző: Emma Chase
Műfaj:
Oldalszám:
336 oldal
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789635702077
Megjelenés éve:
2022
Szállítás:
2024. március 31 - április 3.
VIP pont:
133 pont

"Egy perzselően forró és tündérien romantikus történet." - Lauren Blakely bestsellerszerző

Amikor Brent Mason Kennedy Randolphra néz, nem az esetlen, édes szomszéd kislányt látja, hanem a magabiztos, lenyűgöző nőt, aki márkás magas sarkújával legszívesebben széttaposná a legintimebb - és nagyra becsült - testrészét. Brent gyerekkorában elveszítette lábát, de ez sosem akadályozta meg abban, hogy teljes életet éljen. Célokat tűz ki maga elé. Most éppen Kennedy Randolphot.

Amikor Kennedy Brent Masonre néz, nem lát mást, mint az önző tinédzsert, aki a középiskolában megalázta őt, hogy a menők befogadják maguk közé. A menők, akik valódi pokollá tették azokat az éveket. Ő már nem az a szerelemre éhes kívülálló többé, hanem egy washingtoni ügyész, rengeteg megnyert üggyel a háta mögött. A következő ügyében Brenttel kerül szembe, és elhatározza, hogy most ő teszi pokollá a férfi életét.

De a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy eltervezzük.

Kennedy minden egyes heves szócsata után azon tűnődik, Brent vajon az ágyban is olyan tüzes-e, mint a tárgyalóteremben. Minden vita és ellenvetés után a férfi egyre jobban akarja Kennedyt. Vajon Brent és Kennedy szerelembe esnek, vagy a bíróság megsértésének bűnébe?

Emma Chase, New York Times és USA Today bestsellerszerző Jogában áll!-sorozatának harmadik kötete egy szexi és humoros regény az első szerelemről, a második esélyről és a szív végső ítéletéről.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Az elmúlt napok könyvesboltja
Előjegyezhető
3.690 Ft3.321 Ft
AKCIÓParti ház kiadó
Rendelhető
4.290 Ft3.432 Ft
Minden hétre macska
Rendelhető
3.999 Ft3.599 Ft
Minden hétre kutya
Rendelhető
3.999 Ft3.599 Ft

Utoljára megnézett termékek

AKCIÓSzenvedélyes tárgyalás
Rendelhető
4.999 Ft3.999 Ft