The Hardest Fall - A legerősebb érzés

The Hardest Fall - A legerősebb érzés
Eredeti ár:3.899 FtAktuális ár:3.509 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
The Hardest Fall - A legerősebb érzés
Szerző: Ella Maise
Műfaj:
Oldalszám:
472 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789635617517
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
117 pont

Pontosan ez történik. Kezdek belezúgni.

Kezdünk egymásba zúgni. Totálisan.

Amikor két ember első ízben találkozik, egymásra néznek, mosolyognak, köszönnek. Alapesetben ez ilyen egyszerű. Csak épp nem nálam. Amikor először találkoztam Dylan Reeddel, a szemem egy másik testrészére fókuszált.

Tudod, én egy borzasztóan félszeg lány vagyok. Rémes, ahogyan képes vagyok minden szamárságot összehordani! Arról nem is beszélve, milyen mesteri szinten csinálok bolondot magamból a srác előtt, aki tetszik nekem.

Akkor még semmit nem tudtam róla. Mindegy, miket zagyválok, gondoltam, hisz úgysem fogok többet találkozni vele. Kiderült, hogy tévedtem. A futballcsapat sztárja, azon kevesek egyike, aki várhatóan bejut az NFL-be, a campus minden szegletében belém botlott.

Felajánlkoztam neki, aztán elszaladtam, majd megtámadtam egy konyhai eszközzel, és... Uh, talán el sem kellene mesélnem, miket tettem még. Bár az én esetemben ez mind-mind... normálisnak számít. De végül eljött a pillanat, amikor már nem rejtőzhettem tovább - nem mintha Dylan hagyta volna.

Most, hogy nap mint nap összefutunk, látja, hogy alig bírom levenni róla a szemem. Rám mosolyog, és azt mondja, lenyűgözik a szeszélyeim. Azt hiszi, barátok leszünk. Én meg úgy érzem, ő ennél sokkal több nekem. Minél jobban megismerem, annál kevésbé érdekel, hogy nem zúghatok bele.

"Odavoltam Ella Maise összes gondosan és gyönyörűen formált szaváért!"

- Megan, Steamy Reads Blog

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?

Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

17 éves kortól ajánljuk!

Utoljára megnézett termékek

The Hardest Fall - A legerősebb érzés
Előjegyezhető
3.899 Ft3.509 Ft