#B Stresszoldó és relaxációs módszerek

Szerző:

Ár: 5.499 Ft 4.124 Ft
Megtakarítás: 25 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Park
Oldalszám:
352
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789633557457
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
október 29 - november 4.

A Stresszoldó és relaxásció módszerek című kötet már több mint 1 millió példányban fogyott világszerte. A stresszoldás megkerülhetetlen útmutatója ezúttal felújított, bővített kiadásban kerül a boltokba.

 

A gyakorlófüzet részletes, könnyen követhető leírásokat tartalmaz azokról a módszerekről, amelyekkel a test és az elme megnyugtatható egy olyan világban, amelyben egyre több inger bombáz bennünket. Emellett bemutat néhány bizonyítottan hatásos terápiás módszert is, például a progresszív relaxációt, az autogén tréninget, az önhipnózist, a vizualizációt, valamint a tudatosságot és az elfogadás terápiát.

Az első fejezet olvasáskor az olvasó felméri, milyen tényezők váltanak ki stresszt az életében és azokra milyen tünetekkel reagál, majd megtanulja, hogyan dolgozhat ki személyre szabott tervet a stresszoldásra. Minden fejezet egy-egy módszert tárgyal, elmagyarázza, miért hatékony, majd ismerteti azokat a gyakorlatokat, amelyekkel stresszhelyzetben alkalmazható. Az eredmény egy átfogó, mégis könnyen befogadható kézikönyv, amely segít csökkenteni a stressz mértékét és kialakítani egy békésebb életet.

 

A stresszre adott reakciók - Testpásztázás - Légzés - Progresszív relaxáció - Meditálás - Vizualizáció - Alkalmazott relaxációs tréning - Önhipnózis - Autogén tréning - Rövid kombinált módszerek - Együttérzés önmagunkkal - Az irracionális gondolatok száműzése - A szorongás és az aggódás csökkentése - A félelem és az elkerülő magatartás - A harag leküzdése - Célkitűzés és időbeosztás - Önérvényesítés tréning - A munkahelyi stressz kezelése - A táplálkozás és a stressz - Mozgás - Amikor nem megy könnyen: kilábalás a gödörből

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban