Autizmus spektrum zavar

A hiánypótló autizmusról szóló könyvek az autizmus spektrum zavar témáját érintik. Szakorvosok, pszichológusok, pedagógusok írásait olvasva közelebb kerülhetünk mindazokhoz, akik érintettek ebben a témában.

Autizmussal élő gyermekek pozitív szemléletű nevelése
Teljes ár:2.999 FtFizetendő ár:2.699 Ft
1 - 1 / 1 termék

Leírás

Autizmus spektrum zavar könyvek


Azok a gyerekek, fiatalok és felnőttek, akik az ASD tüneteivel élnek együtt, sokszor más érdeklődéssel rendelkeznek, mint társaik. Különleges, egyedi személyiségeket ismerhetünk meg azok között is, akik autizmus spektrum zavarral küzdenek. Az autizmus spektrum zavarral nem könnyű együtt élni, azonban nem lehetetlen. Az autista személyeknek gyakran vannak nehézségeik a szociális kommunikáció és interakció terén, valamint korlátozott vagy ismétlődő viselkedéssel vagy érdeklődéssel rendelkeznek. Eltérő módon tanulhatnak, mozoghatnak vagy figyelhetnek, így szükséges, hogy az élet minden területén megtanuljunk hozzájuk úgy alkalmazkodni, amennyire csak szükséges. 

Az autizmus spektrum zavar kategóriánkban hiánypótló köteteket válogattunk össze, amelyben a szerzők segítséget nyújtanak a szülőknek gyermekük szükségleteire és céljaira szabott hatékony technikákkal, valós példákkal és tanácsokkal.

Top 20 eladás az elmúlt 365 napban - Autizmus spektrum zavar

1.Autizmussal élő gyermekek pozitív szemléletű nevelése
Rendelhető
Teljes ár:2.999 FtFizetendő ár:2.699 Ft

Szűrés - Autizmus spektrum zavar