Webáruházunk egyedülálló garanciális feltételeket biztosít a vásárlók számára!

 

30 napos elállási jog, indoklás nélkül.

A jogszabályban rögzített 14 nap helyett, a kézhezvételtől számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted címünkre a terméket és mi visszafizetjük az árát.¹ 

100% garancia minden nyomdahibás termékre.

A nálunk vásárolt nyomdahibás² termékekre korlátlan ideig tartó csere vagy pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha ilyet észlelsz jelezd felénk, és máris küldjük a futárt egy hibátlan példánnyal. Ennek minden költségét természetesen mi álljuk. Ha az adott termék már nem beszerezhető, akkor visszatérítjük a teljes vételárat, és a hibás termék visszaküldésének költségét is.

A csomagból kimaradt terméket ajándékba adjuk.

Ha egy termék kimarad a csomagból jelezd felénk és azonnal pótoljuk! Ráadásul az adott kiadvány árát visszatérítjük neked!

Ingyenes oda-vissza szállítás minden garanciális esetben.

Garanciális probléma esetén a szállítás költsége bennünket terhel.³

Természetesen a kollégáink a lehető legnagyobb odafigyeléssel állítják össze a csomagod. Azonban, ha a csomagban talált könyvek mégsem felelnek meg maximálisan az elvárásaidnak, akkor csak egyetlen dolgod van: kérjük jelezd vevőszolgálatunknak a problémát a szukits.info@gmail.com email címen.

¹: Nem vonatkozik a használt, olvasott könyvekre.
²:  Nyomdahibának számít minden a nyomdai gyártás során keletkezett minőségi probléma. Néhány példa a teljesség igénye nélkül: üresen maradt oldalak, fordítva vagy rossz helyre bekötött ívek, hiányzó lapok, nyomtatási hibák (pl. elmázolódott szöveg). Nem számítanak nyomdahibának a fordítási, a helyesírási és a tördelési hibák. Ezek szinte minden kiadványban előfordulnak, a nyomdától függetlenül.
³: Az elállási jog gyakorlása nem számít garanciális problémának, ilyen esetben a visszaküldés költsége a vásárlót terheli.

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban