# Mysterious Universe: A Korona hatalma

Szerző:

Ár: 4.990 Ft 3.992 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2016
Kiadó:
Tuan
Oldalszám:
578
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789639940949
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 21 - 27.

A 27. században a Démoncsászárként emlegetett IV. von Anstetten uralkodik az ismert világ fölött. Csillagközi birodalmának perifériáján létezik egy bolygó, aminek népéről rémisztő hírek terjednek a galaxisban. A Pannon lakói azok a turániak, akik három évszázaddal korábban a Kárpátia csillaghajó fedélzetén elhagyták a Földet, hogy új hazára leljenek. A Turáni Csillagköztársaság saját fejlődési utat járt be és híven ápolja történelmét, ám népét megosztotta a pártütés. Amikor távol a Pannontól előkerül a Szent Korona egy 1551-ben elveszett tartozéka, az északi és déli klánok egyaránt a korona nyomába erednek. A kutatást a nagy hírű ereklye után a mágikus hatalommal bíró császár sem nézheti tétlenül és legjobb emberét küldi a korona nyomába. Brett Shaw praetorianus ezredesnek nincsenek kétségei, hogy a Szent Korona olyan misztikus hatalommal bír, amelynek birtoklásáért a szemben álló felek bármilyen áldozatra képesek.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

dr. Pikó Béla
Klasszikus mű a MU (Mysterious Universe) sorozatból, sok-sok áthallással. A Pannon bolygó a Földről benépesített világ, mely technikai, kulturális és katonai hatalom a von Anstettenek által uralt Galaxisokban, olyan világ, ami ellen a Démoncsászár sem mer támadást indítani, mert a plazmaíjakkal szemben a birodalmi cirkálók is védtelenek. A könyvben a belső ellenségeskedés "turáni átka" éppúgy szerepet kap, mint a Szent Korona non-konformista megítélése, az ősi magyar hitvilág és a csillagközi kultúra találkozása - és természetesen Brett Shaw praetorianus ezredes, több könyv főhőse, aki (mondjuk így) sajátos figura, de határozottsága (mondhatni hősiessége), különleges humora és az antik (mondjuk, XX. századi) tárgyak és gondolatok iránti rajongása egyedi. A Szent Korona misztikus hatalmát sem a császári mágia, sem az időmúlás nem tudja kikezdeni, joggal kapta a könyv a címet.
Mindenkinek melegen javaslom elolvasni - lehet, hogy sokan kapnak kedvet utána a MU alternatív valóságát bemutató többi alkotás megismeréséhez is.
2021-03-01 07:43:15
gazdik istván
sziasztok . a megjelenéshez miért van 2016 megjelenés írva ? mert ez a Második, átdolgozott kiadás régebbi.ez igy becsapás ..
2016-02-02 16:38:11

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban