# Mysterious Universe: Istengyilkosok

Szerző:

Ár: 3.490 Ft 2.792 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2014
Kiadó:
Tuan
Oldalszám:
336
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
n.a.
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 21 - 27.

A Vatikánban a Frigyláda mintájára megalkották a Szelencét, a szentségek esszenciáját magában foglaló dobozkát, egy végső fegyvert. A ládának azonban nyoma vész, és IV. von Anstetten úgy határoz, hogy a hírhedt GAMMA kommandóját küldi a keresésére. A Meccón vallási fanatikusok túszul ejtenek kétezer embert, és társaikszabadon bocsátását követelik.
A bolygóra hamarosan megérkezik a Shark&Lez Agency, és kétség sem férhet hozzá, hogy egy aktív Muranovszkij atompajzs sem állhat az eltökélt antiterrorista-alakulat útjába. Victoria Moreau kulcsfontosságú szerepet játszik a túszmentő akcióban, de arra senki sem számít, hogy a császár őrült leánya is feltűnik a színen, s a lány túszmentőből túszejtővé válik. Végül az SLA és az Űrtemplomos Lovagrend is a Szelence után ered, így XXV. János 6.0 sem tehet mást, mint imádkozik az emberiség lelki üdvéért. Thomas Craft, Brad Butcher és Victoria Moreau erejükön felül küzdenek azért, hogy az általuk ismert világ fennmaradjon, és ezért készek mindent és mindenkit feláldozni.
Talán még önmagukat is.

Dave Howard a Mysterious Universe legendás korának kapuit nyitja ki ismét: a Démoncsászár uralkodásának idejében játszódó regényének lapjain ezúttal is a Shark&Lez Agency egyik kevéssé publikus bevetésének története elevenedik meg. A legendás Craft és Butcher fejvadászpáros harmadik történetét tartja kézben az olvasó.

 

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban