#T Hogyan győzd le a haragod - Érzelmi fejlesztő füzet

Szerző:

Ár: 2.999 Ft 2.549 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Móra
Oldalszám:
56
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789634868491
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
szeptember 23 - 29.

Érzelmeink mind természetesek és szükségesek. Felismerésük és tudatosításuk egy magasabb fokú önbecsülés, öntisztelet része, kezelésük megtanulás minden gyermek számára egy kialakítandó készség.

A szomorúság, frusztráció és a csalódottság elkerülhetetlenül életünk része, így minden gyermekkel érdemes átbeszélni a könyvet.

A kötet olvasása során a gyermek megérti azt, hogy mindenki szereti, ha a dolgok úgy történnek, ahogy ő szeretné, és tudatosíthatja magában azt, milyen érzéseket érez, mikor nem kaphat meg valami olyasmit, amit akar. A kiadvány rávezeti őt, hogy ezek a természetes és akár jogos érzelmek, amiket ilyenkor érezhet, az a csalódottság, a szomorúság, a düh.

A kötet célja, hogy a gyermek belássa a beszélgetések, feldolgozás során, hogy amellett, hogy helytelenek ezek a viselkedések, még az eredetinél biztos, hogy több nehézséget is okoznak a számára.

Mindezek után a könyv átvezeti kis olvasóját a megoldási stratégiákra: ebbe a részbe is praktikus, eszköz nélkül megvalósítható és bármilyen körülmények között alkalmazható megoldások kerültek.

A kiadvány azt hangsúlyozza, hogy saját magunk lelki jólléte miatt érdemes társas életünk során mindenkiben inkább a jót keresnünk; és a békés és minél örömtelibb egymás mellett élés miatt mindenképpen ez a bölcs és felnőttes attitűd egy olyan közösségben, ahol a mindennapjainkat töltjük.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban