# Apró szokások

Ár: 4.999 Ft 4.249 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2022
Kiadó:
Alexandra
Oldalszám:
320
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789635821389
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
június 2 - 8.

A világ első számú viselkedéskutatója segít megváltoztatni az életünket - és mindent, amit eddig a viselkedésről gondoltunk.

 

Egyetlen apró változás óriási jelentőségű lehet. Kezdésként többre juthatunk napi két fekvőtámasszal, mint kétórás intenzív edzéssel; öt mély levegővétel többet érhet, mint egyórányi meditáció. BJ Fogg, a Stanford Egyetem Viselkedéstervezési Intézetének alapítója több mint 40 ezer ember életét tette jobbá forradalmi módszerével, legyen szó súlycsökkentésről, a stressz mérsékléséről, a jobb alvásról - vagy bármilyen életcél eléréséről. A két évtizedes kutatómunkán alapuló Apró szokások megtanít minket arra, hogyan értékeljük sikereinket, ahelyett, hogy kudarcainkon rágódnánk.

BJ Fogg lépésről lépésre vezet végig minket szokásaink megter­vezésén és azok állandóvá tételén. Merjünk kicsiben kezdeni!

 

"Az Apró szokások lerántja a leplet a lényünket meghatározó viselkedésekről, amelyeket létfontosságú megismernünk, ha nagy dolgokat akarunk elérni - például lefogyni vagy felépíteni saját

vállalkozásunkat."

(Tony Fadell, az iPod megalkotója és az iPhone társfejlesztője)

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban