#T Szokások leendő milliomosoknak

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Bioenergetic
Oldalszám:
224
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789632914909
Szállítás:
bizonytalan

Úgy érzed, hogy egész nap loholsz, mégsem jutsz sehova?

Megnyugtatlak - ezt nem csak képzeled. Gyorsabban mész, mint eddig bármikor, csak épp egy mókuskerékben pörögsz. Mielőtt próbálnád felgyorsítani a lépteidet, győződj meg arról, hogy jó irányba mész, különben hiába lépdelsz szaporábban, csak azt éred el, hogy hamarabb eltévedsz. Ám ha kialakultak a megfelelő szokásaid, elkezdhetsz sprintelni, mert tudni fogod, milyen irányba kell futnod.

Dean Graziosi, a legendás üzleti tanácsadó és vállalkozó megmutatja, hogy juthatunk el jelenlegi élethelyzetünkből oda, ahol igazán szeretnénk tartani. A sikert felépítő bonyolult szerkezeteket lebontva egyszerű recepteket állított össze, amelyeket nehézség nélkül beépíthetünk az életünkbe. Akár vállalkozók, akár alkalmazottak - vezetők vagy beosztottak - vagyunk, nincs másra szükségünk, csak azokra az egyszerű eszközökre, amelyek átalakítják a napi rutinunkat. Ha ezeket megszereztük, fel is tárul a bőség kapuja.

A Szokások leendő milliomosoknak nem képes meghosszabbítani a napokat, de megmutatja, hogyan találod meg a jobbik énedet.

Építsd be a napi rutinodba a "sikerszokásokat", és hagyj magad mögött mindent, ami visszahúz.

- Keresd meg a "miértet" - vagyis a valódi célt, amely vezérel, és a valódi okot, amely miatt sikeresebb szeretnél lenni.

- Győzd le a téged visszatartó "belső gonoszt".

- Fedezd fel a produktivitás egyetlen titkát (ami valószínűleg nem az, amire mindenki gondol).

- Tanulj meg hinni saját hatalmas lehetőségeidben - amelyek így végre valósággá válhatnak.

- Dean 30 napos Jobb élet kihívását teljesítve repülőrajtot vehetsz az új életedbe.

 

A produktivitásról és a teljesítés művészetéről szóló könyv olyan eszközöket ad a kezünkbe, amelyekkel sikeresen felülírhatjuk berögzött szokásainkat, így gyorsabban, célratörőbben elérhetjük a vágyott sikert.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban