#T Az alkotás rutinja - A kreatív hatásgyakorlás titkai

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2021
Kiadó:
HVG
Oldalszám:
288
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789635650316
Szállítás:
bizonytalan

Bízol magadban eléggé, hogy kreativitásod másoknak is megmutasd?

 

Napjainkban mindannyiunktól kreativitást várnak: eredeti megoldásokat és ötleteket, méghozzá "parancsra". Ettől azonban nem kell megijednünk. Az alkotás ugyanis nem csak a tehetséges művészek kiváltsága. Mindenki, aki változást hoz a világba, mindenki, aki problémákat old meg egyedi módon - alkot valamit. Mindegy, hogy másokat akarunk vezetni, írni szeretnénk vagy énekelni, esetleg egy terméket akarunk eladni valakinek, ahhoz előbb le kell térnünk a járt útról, és rá kell találnunk a megismételhető, produktív és kreatív tevékenység kulcsára.

Nem a végeredmény számít igazán, hanem a napi rendszerességű alkotás, az alkotói rutin elsajátítása és követése - a megismételhető, produktív és kreatív tevékenység. Ehhez nyújt inspirációt Seth Godin, a világ egyik legsikeresebb marketingszakértője gondolatébresztő történeteivel. Provokatív igazságokat tár elénk, hogy felismerjük: a fejlődés, kapcsolódás, szolgálat és merészség minden eddiginél nagyobb szerephez jut a kreatív energiák mozgósításában.

 

 

Seth Godin minden idők egyik legnagyobb hatású marketingszakembere. A Yahoo! korábbi marketingigazgatója és számos sikeres saját startup, az altMBA, az Akimbo Workshops valamint a világ minden tájáról látogatott TheMarketingSeminar.com workshop alapítója. Az egyik legnépszerűbb blog, a Seths.blog írója, TED-előadásait milliók látták. A Marketing Hall of Fame tagja és 18 bestseller könyv szerzője, amelyeket több mint 35 nyelvre fordítottak le. A HVG Könyveknél megjelent kötetei többek között a Törzsek, A holtponton ne add fel!, a Minden marketinges hazudik sztorizik, az Ikarosz tévedése és a Na, ez már marketing!

Bővebb információ: sethgodin.com

"Megszoktuk, hogy a megfelelő pillanatra, érzelemre, múzsára várunk, miközben elbújunk a kifogásaink mögé, esetleg még sajnáljuk is magunkat az alkotói válság puha takarója alá bújva. Seth kirángat az édes kis hazugságokból, de olyan útravalót ad, hogy végül hálásak leszünk neki ezért. Ahogy a szerencsének is elébe kell menni, úgy a flow élmény is csak akkor érkezik meg, ha beépítjük a napi rutinunkba. Most végre kiderül, azt hogyan is kell. A kreativitás nem érzés, hanem tett. Ha nem csinálod, nem történik. Csináld!" Karácson Tamás, Fluor

"Az alkotás rutinja kivételes precizitással célozza meg, és sokkal jobb elképzelésekkel cseréli fel a kreatív folyamattal kapcsolatos, közkeletű tévhiteinket Új dolgok létrehozására, tudásunk és készségeink csiszolására ösztönöz, és arra, hogy megosszuk másokkal az alkotásunkat, amelyre büszkék lehetünk. Olvasd el!"

Tobi Lutke, a Shopify vezérigazgatója

 

"Az alkotás rutinja világossá teszi: az akadályokról sok esetben kiderül, hogy valójában segítik a mű létrejöttét. A varázslat lehet, hogy a színpad mögül érkezik, onnan, ahol a kemény munka zajlik."

Peter Gabriel

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban