Star Wars: Darth Maul, a vadászó árnyék

Szerző:

Ár: 3.890 Ft 2.918 Ft
Megtakarítás: 25 %
Megjelenés:
2019
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
448
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634975526
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
október 29 - november 4.

Darth Maul hosszú éveken át rejtőzködött a sötétben, arra várva, hogy végre lesújthasson a Jedi Rendre. Mestere, Darth Sidious a Köztársaság megdöntését tervezi a Kereskedelmi Szövetség segítségével, ám tervét veszély fenyegeti: árulót sejt szövetségesei között, és Darth Maulra bízza a feladatot, hogy megtalálja és elpusztítsa azt. A Sith harcos azonban elkésett: a titok már kitudódott, és egy Lorn Pavan nevű információkereskedő birtokába került. Darth Maul a Köztársaság szívében, Coruscant városának alsó szintjein keresi Pavant, amikor útját egy Jedi padavan keresztezi. Darsha Assant szövetséget köt Lorn Pavannal, ám kétséges, hogy egy lovagi címmel nem rendelkező padavan és egy közönséges ember képes-e szembeszállni a galaxis legveszélyesebb harcosával…

A könyv új kiadása a Darth Maul: A vadászó árnyék című regény mellett két, magyar fordításban még nem publikált Darth Maul novellával egészült ki, amelyeket a Star Wars univerzum népszerű szerzője, James Luceno írt.

 

A sorozat további részei:

3. Drew Karpyshyn
Star Wars: Darth Bane: A gonosz dinasztia
Ár: 2.775 Ft
2. Timothy Zahn
Star Wars: Thrawn keze: A jövő látomása
Ár: 2.925 Ft
5. Karen Traviss
Star Wars: Imperial Commando: 501.
Ár: 3.743 Ft
4. Drew Karpyshyn
Star Wars: The Old Republic: Megsemmisítés
Ár: 3.281 Ft
 

A szerző további termékei:

Michael Reaves, Maya Kaathryn Bohnhoff
Star Wars: Árnyjáték
Ár: 3.375 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Weiser András
Nagyon tetszett a regényben az ahogyan bemutattát Coruscant alsó szintjeit. A karakterek jól kidolgozottak, én például nagyon kedveltem Lorn Pavant és a droidját I-5YQ-t. A történet hangulatos és igen fordulatos. A finálé meglepő és akciódús volt. Aki szereti a Star Wars univerzumát, annak mindenképpen ajánlom!
2021-10-19 17:09:30
Varga Ferenc
Remek, sötét hangulatú, erőszakot sem annyira nélkülöző, fordulatos regény, amit nem is feltétlenül Maul jelenléte vagy a könnyen szerethető főhősök miatt kedvelek főleg, hanem mert megismerteti a filmekben letisztultnak látszó Coruscant undorító, lepukkant alsó szintjeit, ahol nem csak az emberek jelentik a veszélyt.
2021-02-18 20:57:19
Angyalosy Bálint
Mindenkinek ajánlom aki szereti az előzménytrilógiát!
2020-12-30 11:59:29
Köhler Zoltán
Gál Szabolcs
P.A.Video Studio
Nagyon jó könyv, izgalmas, a címszereplő és a többiek is közel kerülnek az olvasóhoz.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: http://youtu.be/zK7FQMyesxs

Véleményem további Star Wars könyvekről: http://goo.gl/XBEwd
———————————————————————————–
Szerk: 2015. augusztus 17.

Arra gondoltam, megkérem nagymamámat olvassa el a regényt, mivel kíváncsi voltam a véleményére. Nagymamámról annyit kell tudni, hogy annak idején, amikor bemutatták a mozikban az eredeti filmtrilógiát, akkor azokat látta csak A Birodalom visszavágot látta. A három filmből kb. a „lényeg” marad meg neki, hogy Luke, Han, Leia hercegnő a jók, Darth Vader a gonosz, Csubakka a szőrös, Yoda a barika, és a Halálcsillag. Szintén az én kérésemre olvasta el az Így készült a Baljós árnyak enciklopédiát, de a filmet nem látta, ahogy A klónok támadását és A Sith-ek bosszúját se. Most viszont végre egy hónap alatt befejezte ezt a regényt. A továbbiakban az ő véleményét olvashatjátok, amit bekezdésenként adott tudtomra.

„A leírások nagyon szépek, az író nagyon tud, de valahogy nem tudom elképzelni a helyszínt, ahol játszódik. Annyira szörnyű, hátborzongató, amikor Maul levágja, tönkreteszi a gyakorlódroidjait, remélem, hogy a későbbiekben megbánást tanúsít. Nem tudok haladni a könyvvel.

Annyira kár, hogy a tartalom ilyen durva, mivel Reaves gyönyörűen ír, fiatalkoromban faltam Mikszáthot, Jókait, az nekem való volt, de megértem, hogy te ezért rajongsz. Más ragad meg engem, mint téged, kihátrálok a kemény jelenetekből.

Darsha Assant Jedi tanítvány viselkedése nagyon tetszik. Szerintem pozitív hősként fog végigvonulni a regényen, viszont lehetséges, hogy muszáj lesz negatívot csinálni belőle. Még veszélyes helyzetekben is magabiztos, de lehet, hogy csak színlelte, amikor egy ilyen szituációban előre indult, de néhány lépés után már nem volt annyira bátor, mint az elindulásakor. Felzaklatott a durva jelenet, amikor a lány lábizmába belemélyesztette fogát egy acélpatkány. A hasonló durva gyilkolások is ilyen hatással vannak rám, egy időre félbehagyom az olvasást.

Darth Maul is pozitív szereplő számomra, tetszik. A névtelen droidokat nem szeretem, sokkal inkább a lírai hősöket. Mindig előttem van a Csillagok háborújának nyitójelenete, amikor a birodalmi csillagromboló feltűnik a maga apró részleteivel, pedig az elmúlt 30 évben sok élménnyel gazdagodtam. Maul egy nagyság, a nagyok érnek el sikereket, ők tudják az életüket végigharcolni. Az ő sorsát happyendnek képzelem el, nem ölheti meg valami idegen gonosz erő. Ez egész Star Wars életmű olyan líraian van leírva, Maulnak biztosan lesz családja, amikor az aktív élete befejeződik, kiöregszik, nem megy birodalmakat megszerezni békés, normális életet képzelek el neki bujkálás nélkül úgy, hogy nem kell visszaemlékeznie milyen sokat bántották és ő mennyit gyilkolt.

A könyv utolsó 10-20oldalát még egyszer el kellett olvasnom, mert nem hittem a szememnek annyira megrázó volt.
Köszönöm, nagyon szép történet, még a hatása alatt vagyok.”
2019-12-11 23:14:33
zillosarkany
Klasszikus SW regény, mindenkinek ajánlom aki szereti az elso három epizódot.
2019-09-12 12:03:34
Sheev Palpatine
Balogh Bálint
Jászkai Péter
Fázmán József
Ebből az esetből is látszik, hogy a Szukitsnak nem erőssége a piackutatás és a sorozatok menedzselése. Így fordulhatott elő, hogy a következő rész, a vesztegzár igencsak hiánycikk lett.
2021-06-15 02:24:41
Umbráth László
Külön nem fog megjelenni a két novella?
2019-09-24 20:09:47

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban