Star Wars: Kenobi

Szerző:

Ár: 4.875 Ft 3.900 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
448
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
december 5 - 11.

Sötétség telepedett a Galaxisra. A császár uralma alá vonta a Galaktikus Köztársaságot. Legfőbb támasza Anakin Skywalker, aki valaha a legígéretesebb ifjú Jedi lovag volt, de áldozatául esett az Erő sötét oldalának. Most Darth Vaderként szolgálja a császárt, az uralkodó parancsainak gátlástalan és könyörtelen végrehajtójaként.

Ám a remény tovább él Vader fiának formájában. A csecsemőt Anakin egykori barátja és mentora, Obi-van Kenobi védelmezi. A távoli Tatuin bolygóra menekíti a gyermeket, ahol évekkel korábban Anakin bukása megkezdődött.

Kenobi továbbra is azt hiszi, hogy megölte Anakint a Mustafaron, kettejük utolsó párviadalában. Felveszi új szerepét: távolról vigyáz a gyermekre és az azt befogadó családra. Csakhogy a bujkálás nehéz egy cselekvéshez szokott ember számára, és a Tatuin sivatagában is szép számmal akadnak olyanok, akiknek szükségük van egy Jedi segítségére...

 

A szerző további termékei:

John Jackson Miller
Star Wars: Új hajnal
Ár: 3.040 Ft
Saladin Ahmed, Rae Carson, Mira Grant, John Jackson Miller
Star Wars: Canto Bight
Ár: 3.032 Ft
John Jackson Miller
Star Wars: Az elveszett Sith törzs
Ár: 3.800 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Kovács Máté
Fuchs László
Cserpák Marcell
Kasza István
Vikukel Anna
caseyjones
Zseniális volt. Minden fejezetét kimondottan élveztem, remek szórakozást nyújtott az egész kötet.
A történet ugye közvetlenül A Sith-ek bosszúja után játszódik, és értelemszerűen a Tatooine-ra menekült Obi-wan Kenobi tevékenykedéseit mutatja be a sivatagos bolygón. A regényben tudtommal Kenobin kívül egy olyan karakter sincs, akivel már találkoztunk volna korábban a mozivásznon, szóval akadtak bőven új arcok. Mindegyikkel sikerült megbarátkoznom, véleményem szerint Miller eszméletlenül jól megalkotta ezeket az új szereplőket, remekül kidolgozta őket.
Ami igazán tetszett a könyvben, hogy a szerző azzal kezdte az egészet, hogy vázlatszerűen felsorolta a regényben megjelenő fontosabb figurákat, illetve azokról egyenként írt egy rövidke mondatot. Így, ha netán összezavarodtam, hogy ki kinek a kicsodája, csak vissza kellett lapoznom a legelejére, és máris tisztázódott minden. Ezen a téren sok SW-s regényíró példát vehetne John Jackson Millerről, aki egyékbént ezzel a kötetével bebizonyította nálam, hogy nagyszerű író (bár Az elveszett Sith-törzs című regénye nem jött be, de pár év múlva újra fogok próbálkozni vele).
Csíptem még továbbá, hogy megjelentek a Tatooinre-ra nagyon jellemző dolgok: a javák, a buckalakók (vagy taszkenek), illetve a sarlakkok, de említés szintjén még a fogathajtó verseny is előkerült. Ráadásul a buckalakók is fontos szerephez jutottak, egyes fejezeteket a vezérük, A'Yark szemszögéből élhetünk át. Emellett rengeteget megtudhatunk a kultúrájukról, a szokásaikról, a viselkedésükről.

A könyv rendkívül izgalmas, szórakoztató, még annak ellenére is, hogy egyáltalán nincs benne fénykardpárbaj, sőt Obi alig veszi elő a fegyverét, mivelhogy nem igazán fedheti fel a kilétét. Kis humort is csempészett a szerző a regénybe, akinek amúgy nagyon hálás vagyok ezért a művéért, mert mindig is érdekelt, hogy Obi-wan mit csinált A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény közötti időszakban.

Az egyik legjobb Star Wars-könyv, amit valaha olvastam. Csillagos ötös.
2018-01-03 20:29:08
Sári Aliz Imola
Abszolút kedvenc! Nagyon élveztem olvasni, ugyanakkor nem szerettem volna hamar túl lenni rajta.
Kenobi végletekig elszánt és kitartó, semmi és senki nem térítheti el a kijelölt ösvényéről. Teljesen átéreztem helyzetét és lelkivilágát! De magamban kicsit drukkoltam Annileen-nek is, hiszen egy ilyen embert csak szeretni lehet. Örültem volna, ha Kenobi társra találna Annileen személyében, akivel megoszthatta volna szent küldetését, de mint tudjuk, a Jedik egyedül járnak az úton…
2017-11-22 17:56:27
Vass Zsolt
Lajos Zoltán
Lajos Zoltán
Remekmű! Nagyszerűen mutatja be a Tatooin mindennapjait,fordulatokban gazdag cselekményvezetés,mind a farmerek,mind a taszkenek életének ábrázolásában és nagyon hitelesen mutatja be Kenobi mester belső vívódásait ill.a mindenkori segítő szándékát! Kedvenceim közé került!
2017-04-05 12:28:17
Kálmán Eszter
Ahhh, mit írjak, mikor végre (végre!) itt egy olyan regény ami csakis Obi-van Kenobiról szól, ráadásul abban az időszakban, amiről szinte semmit sem tudtunk eddig!
Ez az az idő, amikor a Köztársaság elbukik, elhangzik a 66-os parancs, Obi-van úgy hiszi, megölte testvérét, barátját és padavanját, Anakint, a Mustafaron, Padmé megszüli a Skywalker ikreket és Obi-van letelepszik a Tatuinon, hogy közelből őrködhessen Luke élete felett.
Most megtudhatjuk, hogy illeszkedett be (vagy nem) Obi-van a Tatuin farmerközösségébe, miért éppen a sivatagban él, hogyan boldogult a taszkenekkel és hogyan vigyáz Luke-ra.
Persze a dolgok sosem egyszerűek, főleg, ha egy ilyen formátumú jediről van szó. Obi-vant megtalálja itt is a zűr meg a zavar, a kaland, megtalálja a szerelem, sőt egy egész család sorsát kell elrendeznie, egy helyi kiskirályt lelepleznie, megküzdenie sok mindenkivel úgy, hogy ne árulja el Jedi mivoltát, miközben bújkálnia kell a Birodalom elől is. És közben még egykori mesterével, Qui-gon Jinnel is szeretne kapcsolatba lépni az Erőben.
Ebből néha mulatságos szituk keverednek, sokszor izgalmas vagy éppen megindító helyzetek teremtődnek.
Különösen a vége gyönyörű, mikor minden nagyjából elrendeződik, és hirtelen rádöbbenünk a szereplőkkel együtt, hogy Obi-vanra még nagyon sok belső-külső küzdelem vár még majd 20 évig, amíg Luke felnevelődik.
(Idő: Y.e.19.)

Tényleg mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, aki kicsit belülről is szeretné megismerni az egyik legszerényebb mégis legtökösebb Jedi mestert, Obi-van Kenobit.
2016-11-08 02:36:03
Kálmán Eszter
Zsikla Dávid
Zsivola Péter
Venczler Miklós
Táblás Győző
Domján Tamás
Miszray Péter
Sándor Miklós
Pilisi Dávid
Dömötör Norbert
Tenyér Gábor
Pilisi Dávid
Szarka Imre
Vasas Péter
Pelikán Zsákos József
Szilvási györgy
Károly György
Gregus Mazari
Szetyák Béla
Csurka Tamás
Szittyás István
Maszek Mátyás
Sorsolós Ádám
Lekitek Ferenc
Orcsik Károly
Domján Tamás
Domszky Tamás
Cselcsókás Béla
Semmis zsigmond
Zsigás Félix
Fantasztikus könyv! Minden Star Wars rajongónak kötelező darab. A filmekkel is versenyez.
2015-09-09 15:40:20
Koma Judit
Az egyik kedvencem, annak ellenére, hogy szeretett klónjaim ebben nem szerepelnek...
Kenobit olyannak mutatja, amilyennek elképzeltem. Egyetlen oldalát sem találtam unalmasnak, épp ellenkezőleg: van benne fordulat, izgalom és persze érzelmek.
Az külön nagy-nagy öröm, hogy Szente Mihály fordításában olvashattam, akinek a stílusa nagyon közel áll a szívemhez.
2015-07-26 17:25:52
Blitzer Csaba
Salgó László
Csak kiváló lehet. A többiek már elmondtak mindent.
2015-06-10 16:43:43
Nagy Jenő
A Zseniális még enyhe kifejezés rá.
2015-05-29 16:43:12
Körmendi Csaba
Jordán Gyula
Egy Best of Star Wars válogatásban ott a helye.
2015-05-08 11:24:29
Hajós József
Sóskúti Kiss Tamás
Zseniális kategória.
2015-05-04 17:46:22
Havasi István
John Jackson Miller: Kenobi
John Jackson Miller a Kóbor lovag után ismét egy nagyszerű Star Wars könyvet rakott le az asztalra. A szerző már akkor a kedvencem volt, amikor a Semic A Régi Köztársaság Lovagjai című képregény sorozatból adott ki történeteket. Miller nagyon ügyesen tudja hozni a SW érzést és nagyon hangulatosak a történetei. A Kenobi Yavin előtt 19-ben játszódik, el sem mozdul ettől az időponttól. A téma: Obi-van tatuini remeteségének kezdete. Első pillantásra nem tűnik túl izgalmasnak, ám a látszat csal. A történet ugyanis sokkal többet takar, mint azt elsőre sejteni lehet. Az eseményeket szinte teljes mértékben a tatuini párafarmerek (PL: Orrin Gault), boltosok (pl. Annileen Calwell), vagy éppen egy taszken vezér (A’yark) szemszögéből ismerjük meg. Csak a Meditáció névre keresztelt fejezetrészletek engednek bepillantást Obi-van elméjébe. A regény hihetetlenül magába szippantott. Miller nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megismerjük Annileent és gyermekeit, valamint Orrint és gyermekeit. A’yark, a taszken rablóvezér a történet másik fontos szereplője. A regény az A’yark-kal foglalkozó részekben hihetetlenül nagyszerű bepillantást enged a taszkenek életébe. Hasonlóan nagyon jó a párafarmerek életének bemutatása. Miután bemutatásra került a helyszín, valamint a szereplők élete, bekerül a képbe Ben Kenobi. Obi-vannak nagyon nehezen megy Ben élete, nem tud leszokni a berögzült Jedi viselkedésről. Aki bajba kerül, azt megpróbálja megmenteni. Így kerül közel a régóta özvegy Annileen Calwell-hez. Ben nagy hatást gyakorol rá, valamint lányára Kallie-ra és fiára Jabe-re is. Orrin Gault már régóta pályázik Annileen kezére. Évekkel ezelőtt kiépítette a taszkenek ellen a Telepes Segélyhívó Rendszert, melynek segítségével hatékonyabban tudják megvédeni a párafarmereket. A ’yark, a taszken rablóvezér mindent megtesz annak érdekében, hogy népét ismét a csúcsra juttassa a rablótámadások segítségével. Ki a jó és ki a gonosz? Eleinte egyértelműnek látszik, de ahogy az olvasó halad előre, sokkal bonyolultabb lesz a helyzet. A telepesek és taszkanek világa jobban felbolydul, több váratlan fordulatról is lehull a lepel, ami csak növeli az olvasmányélményt. Ben mindent elkövet, hogy ne legyen szem előtt, de ez sokszor nem sikerül neki, főleg akkor nem, amikor másokon kell segíteni. Ben és Annileen kapcsolata, valamint beszélgetéseik nagyon szépen ki vannak dolgozva. Az író nagyon jól elkapta Obi-van karakterét. Sokszor, amikor a telepesek szemszögéből látjuk őt, még akkor is ki lehet találni, hogy mire gondol. Ben szövegei nagyon jók, sokszor sugárzik belőlük, hogy csak jót akar, illetve gyötri a bűntudat Anakin miatt. A csaták és összecsapások száma nem túl sok, de azok nagyon jól vannak ábrázolva, főleg az érdekes, ahogy Obi-van próbálja harc közben is leplezni Jedi mivoltát. Obi-van gondolatai a Meditációk során gyönyörűen le vannak írva, nagy élvezet volt olvasni őket. A regény cselekménye során kialakul a bolond Ben képe is a telepesekben. Mint említettem, több váratlan fordulat is található a könyvben, melyek nagyon ügyesen vannak tálalva, azok kellően meghökkentőek is. A főszerep mégis az emberi érzelmeké és a családi drámáé, mely nagyon kiemelkedővé teszi az egész regényt.
A Kenobi bekerült a kedvenc könyveim közé, hatalmas olvasmány élmény volt. Még biztos, hogy elolvasom egy párszor. Csillagos ötös.
Pár kedvenc momentum.
[spoiler] Obi-van a Kraytsárkány ellen, Orrin-Anakin párhuzam, Obi-van és Annileen drámája. [/spoiler]
2015-04-29 15:01:32
Reicher Krisztián
Köhler Zoltán
Cserhegyi Zsolt
Reményi József
Hortobágyi Krisztián
P.A.Video Studio
Fantasztikus hangulata van, beszippant a saját világába. A történet izgalmas, fordulatos. A taszkenekről szóló leírások nagyon tetszenek. Kenobi rajongóknak kötelező, de másnak sem árt! Imádtam, biztos, hogy újra fogom olvasni vmikor.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: https://youtu.be/A9UNcPLVU0A
2015-04-03 20:16:33
Kocsis Ferenc
Olvasás közben hamar világossá vált a számomra, hogy helyesebb lett volna ennek a könyvnek a Páragyűjtők vagy Párafarmerek (esetleg a Tatuin) címet adni. Mivel ők a főszereplői, míg Kenobi (a szereplők felsorolásánál bevallottan) csak egy titokzatos idegen, azaz egy sima mellékszereplő a történet elején, akinek az első száz oldalban nem sok szerep jut. És később is, ahogy fokozatosan főszereplővé válik a regény végére, elég titokzatosan viselkedik a párafarmerek és az olvasó előtt is.
Maga a történet egyszerű, de igényesen és aprólékosan kidolgozott, ahogy azt megszokhattuk Miller korábbi könyveinél. A vége felé pedig egyre jobb lesz, szóval kifejezetten élvezetes és emlékezetes olvasni. Egy biztos, A gonosz útvesztője óta nem olvastam ilyen kiváló Star Wars regényt. Ezzel a művel Miller a számomra bekerült a sci-fi író mesterek panteonjába, a legnagyobbak közé. Nyilván nem véletlenül van a borítóra írva: Legendák. Hát ez az!
Amúgy nekem speciel nem tartoznak a kedvenceim közé a Tatuinon játszódó történetek, mivel már túl sok van belőlük és szerintem túlzottan mozgalmas az élet ezen a kietlen, csupa sivatag világon. Ahhoz képest, hogy egy távoli és jelentéktelen bolygóról van szó a galaxis peremén, a szerzők valamiért mégis folyton ezen lovagolnak, nem tudva elszakadni a sivatagi pusztaság vadromantikus, westerneket idéző hangulatától.
Egy logikai hiba: A szerző szerint a páragyűjtő tornyok különféle beállításokkal működhetnek és ettől függ, hogy milyen minőségű, ízű vizet adnak. Ezzel csak az a gond, hogy a levegőből kivont pára gyakorlatilag desztilláltvíz, ami íztelen és egyféle minőségű. Az utólagos ásványi anyagokkal való keverés meg szerintem nem a torony dolga kicsiben, hanem a gazdáé, aki ezt nyilván nagy keverőtartályban végzi a farmon, nem helyben a toronynál, ami nem lenne praktikus.
2015-04-01 13:45:31
Havasi Máté
Végre, végre, végre megint egy olyan kötet...
- ami jól kidolgozott, szerethető karakterekkel dolgozik
- átgondolt története és háttere van
- számtalan utalással él más könyvek és képregények történéseire
- van hangulata

Sajnos a fordítás itt-ott tényleg hibás, esetleg nem elég magyaros, de amúgy nincs vele gond.

Bővebben:
http://monty.blog.hu/2015/03/27/konyv_star_wars_kenobi_john_jackson_miller
2015-03-27 09:45:02
Márton Mikle
Horváth Ádám lászló
A fordítás néhol sántított, de amúgy élvezetes könyv volt számomra, szerintem jól adja vissza Kenobi személyét és vívódásat és maga a történet is lekötött.
2015-03-18 21:45:26
Angyalosy Bálint
Olvastam már jobb Star Wars könyvet, de ennek ellenére élveztem. Ami engem kicsit zavart, hogy csak 1 bolygón játszódott a történet......jó lett volna mellette egy Birodalmi mellékszál is. Kenobi kedvelőknek ajánlott elolvasni :)
2020-12-30 11:56:13
Kubik Diána
Kicsit mást kaptam, mint amit vártam. Miért? Félreértés ne essék, tisztességesen meg van írva a történet, szerethetőek a karakterek, ennek ellenére Kenobi kvázi mellékszereplő, Galaktikus mércével mérve gyakorlatilag semmi nem történik ebben a regényben. Kicsit olyan szomszédok teleregény feelingem volt, miközben olvastam.
2015-07-04 12:22:59
Pekárik Dávid
John Jackson Miller Star Wars regényeinek van egy igazán sajátos hangulata, jó értelemben, bár néha rám tör az az érzés, hogy átmenet a mi világunk és az SW közt. 3,5 csillagot kapna tőlem, ha lehetne annyit adni. Obi-Wan kivételével a karakterek számomra megkedvelhetetlenek, de ez nem is baj, mivel így sokkal élvezetesebb volt, amikor a szereplők a regény negyedik részében össze-vissza egymás ellne fordulnak és jön a csűrés-csavarás. Már az elején sejteni lehetett, hogy Orrin egy szemétláda: gyerekei gyakorlatilag bűnözők, és mivel Orrin felügyelete alatt élnek, ki mástól tanultak volna meg viselkedni? Az egyik korábbi hozzászóló beszélt Orrin-Anakin párhuzamról, de (szerintem) egyértelműen kiderül, hogy csakis Orrin-Palpatine és Jabe-Anakin párhuzamokról lehet szó.
A magyar változattal szerintem biztosan vannak bajok: tele van gépelési hibákkal + többé kevésbé hagyományos fordítási furcsaságokkal is (de ez nem lehet mentség mert a Szith-ről is át tudtak szokni a Sith-re). Nem értem, hogy a tulajdonnevek egy részét miért kell magyarosítani, és, hogy mi a baj a W-kkel (Wookiee-vuki, Tatooine-Tatuin, Sarlacc-sarlakk, Jawa-jawa, Obi-Wan-Obi-van, Tusken-taszken). Más SW művek magyar fordításánal miért tűrik el akkor a W-ket (Wyyrlok, wroshyr, Winter, stb.)? Ezeknél már csak az lenne rosszabb, ha kiejtés szerint írnának le mindent.
A szerteágazó utalások tényleg érdekesek. Kerra Holt és Zayne Carrick említése is passzol, mivel az író arra mutat rá, hogy a Jedi Rendtől így vagy úgy eltávolodott karaktereket szereti írni, és Obi-Wan is ilyen.
Viszont szerintem a történet kicsit vontatott, túl sok töltelék van benne, de azért élvezetes olvasmány :)
2015-06-24 10:35:28
Vesszős István
Teljesen felesleges könyv, csak azért hogy a Star Wars rajongók megvegyék és pénzt keressenek vele.
Nagyon szeretem a sorozat filmjeit és néhány könyvét de ezt nem!
2015-08-26 21:41:21
Gyigor György
"B" kategória.
2015-04-15 13:44:06
Osztrogonácz Miklós
A könyv hangulata rendben volt, mégis azt kell mondjam bűn volt ezt a címet adni egy aprócska tatuini homokozásnak. Az ember valami grandiózusabb dologra számítana...
Kenobi! A SW univerzum számomra legnagyobb formája. Ez a cím többet érdemel!
2016-12-17 20:25:38
Kálmán Eszter
Most fedeztem fel az Amazonon, hogy 2 sorozat is indult Obi-van Kenobi főszereplésével! A "Last of the Jedi" Kenobi tauini éveiről szól, míg a "Jedi Quest" Anakin és Obi-van mester-tanítvány éveiről.
Az elsőnek említett sorozat első kötetét (The Desperate Mission) most kezdtem olvasni angolul és eddig szuperjó!
Lehet rá reményünk, hogy valaha megjelennek ezek magyarul is?
Az Erő legyen velünk!
2016-11-08 02:49:22
Kálmán Eszter
Szuper lenne meg több Kenobiról szóló könyvet olvasni!
2016-10-22 18:07:15
Szappanos Dávid
Sziasztok! Még nem olvastam a könyvet, de az érdekelne, hogy kitér arra is a könyv, hogy Anakin árulása és "megölése" után, hogy érez ezekkel kapcsolatban Kenobi? Mert ez a rész igen érdeklne... elvégre a "testvére" volt és szerette..
2016-01-15 19:03:33
Szappanos Dávid
Sziasztok! Még nem olvastam a könyvet, de az érdekelne, hogy kitér arra is a könyv, hogy Anakin árulása és "megölése" után, hogy érez ezekkel kapcsolatban Kenobi? Mert ez a rész igen érdeklne... elvégre a "testvére" volt és szerette..
2016-01-15 19:01:55
Jaskó Gábor
Amazonon szintén belelehet olvasni az angol nyelvű verzióba. Ott ez áll:
...take Anakin's son...
2015-03-17 16:12:28
Jaskó Gábor
Hiba?:
A Beleolvasó 8. oldalán a Meditáció után:
...elviszem Anakint...
Nem Luke akart az ott lenni???
2015-03-17 13:55:37
Zillosarkany
@Havasi Máté

Egyetértek, sok regényt nem is lehet pontosan elhelyezni. Meg tényleg ott az Internet, szerintem fél perc alatt rá lehet keresni, hol áll időrendben a könyv.
2015-03-01 11:51:49
Zillosarkany
@Bodnár Márk

http://jedirend.com/site/bazar/

Az utolsó hozzászólást ajánlom figyelmedbe :)
2015-03-01 11:50:00
Havasi Máté
Nem vágom, az angol kiadások miért volnának kacifántosak... Amíg követtem őket, addig egységes méretűek voltak, stb. A szukitsos kiadások magukhoz képest egységesek, én viszont sajnálom, hogy nem tartották meg a régi méreteket (lásd Valhalla, Aquila). Akkor lenne igazán egységes az összes, a polcomon… :-(

Viszont meg kell hagyni, nem volt semmiféle gondom a könyveik tartós kivitelével. Se a fólia nem jött le, se a gerinc nem adta meg magát, se a lapok nem járnak ki. (Az is igaz, hogy vigyázok rájuk, külön zacsiban szállítom, amikor épp olvasom.) Viszont a vaskosabbakat néha nehéz egy kézzel nyitva tartani (lásd 66-os parancs, ami igen vastag).

Lehet, hogy rosszindulatúnak tűnök, de csak nekem van elegem ezekből az "ez a kötet most akkor mikor játszódik?" c. kérdésekből??? Ott az internet, a Google, a Wookiepedia, a theforce.net stb., tessék megnézni. Az, hogy hova teszed a könyvespolcodon, a te dolgod. Amúgy sem lehet pontosan elhelyezni, mert olyan sztori is van, ami jó pár évet átfog (Fejvadászháborúk-trilógia) vagy belelóg egy másik könyv történetébe.

Na, bocs a negatív hullámokért, most kicsit visszavonulok meditálni Yoda mester oldalán… Szukitséknak köszönöm a Kenobit, már nagyon várom.
2015-02-24 11:44:59
Arányi Balázs
...: szerintem zillo ott csak azon nevet, hogy valaki ilyet állított. ;)
2015-02-17 18:07:03
...
zilllosárkány miért játszódna már a yavini csata után? Mit olvastál Te a fülszövegben amiből erre következtetsz?
2015-02-17 17:35:42
Tóth Imre
Üdv Mindenkinek!
Bodnár Márkkal nem teljesen értek egyet.
Nem az első eset, hogy ez az újrakötés vagy átszerkesztés elég hamar megadja magát. A fólia elég gyorsan leesik a könyv széleinél...és ez elég sok könyvről elmondható, ami már kezd bosszantó lenni.
Biztosan sokan egyetértenek vele, hogy inkább egységesek legyenek a kiadványok, de a magam részéről nem sértődnék meg, ha néha fűzött és kemény fedeles kiadással találkoznék vagy legalább erősebb fóliázást kapjanak. Igaz, drágíthatja a könyveket, no de tartósabbak is lesznek. A ragasztás egy idő után elengedi magát, főleg több olvasás alkalmával.
Minden jót!
2015-02-17 09:10:57
zilllosarkany
A Yavini csata után :DDDD

A fülszövegben elmondja, mikor játszódik.
2015-02-14 16:33:44
Arányi Balázs
http://starwarsmedia.hu/starwars-konyvek

Semmiképp, de rá is kereshetsz google-be, ha ennek a listának nem hiszel, pedig mindig linkeljük. :D

Google-ben: "timeline of star wars books" ennyit beírsz és böngészel utána.
2015-02-07 12:28:30
Umbráth László
De közöttük nem az 501-es van?
2015-02-02 17:25:25
Arányi Balázs
http://starwarsmedia.hu/starwars-konyvek

A Sith-ek bosszúja és a Sötét Nagyúr között van! ;)
2015-01-30 19:44:02
Havasi István
Nem a yavini csata után nem is lehetne, hisz Obi-van akkor már halott.
A Kenobi Yavin előtt 19-ben játszódik.
2015-01-30 15:41:48
Rotharidesz Ambrus
Umbráth László: A Yavini csata után nem sokkal. De még a Hűség előtt. :)
2015-01-30 13:54:20
Umbráth László
Ez a regény melyik két magyarul megjelent star wars könyv közé sorolható be?
2015-01-30 12:02:31
Bodnár Márk
Üdv!

Lehet nem ide tartozik, de én csak szeretném megköszönni a Szükitsnél a designerek munkáját, akik a magyar SW könyvek borítóját tervezik/készítik!

Néztem az angol kiadásokat, és meg kell, hogy mondjam, eléggé kacifántosan adták ki őket! Gondolok itt a könyv méreteire, típusaira, minőségére stb...

Épp itt jönnek képbe a magyar borítók, amik szinte tökéletesek! Annyira tetszik, hogy az összes SW könyv egységes, és mind-mind nagyon jól mutat egymás mellett a polcomon! Még nem vettem meg az összes magyarul megjelent könyvet, de azt tervezem, hogy kiolvasom őket, majd aztán kiteszem őket a polcomra egymás mellé!

Köszönöm, hogy ezt elmondhattam! Mindent jót, és sok sikert a továbbiakban!
2015-01-29 21:34:16
Polgár Gábor
Végreee. Kössz Szukits!!
2015-01-29 20:53:09
Kapocsi Dániel
Állat ez a borító! Jobb, mint az eredeti!
Nagyon várom ezt a regényt!
Köszönöm Szukits!
2015-01-29 16:37:50
Fekete Bence
Az eddigi megrendelt regényeim elolvasása után mindenképpen ez következik.

Az egyik legbölcsebb kedvenc karakterem: a túlélő Jedi. :D
2015-01-29 15:46:01
Rotharidesz Ambrus
Uuu...csinos a borító. :)
2015-01-29 15:44:20
Szilágyi Zsolt
Ááá, végre megjelenik! :-) De várom már, hogy elovashassam! :-)
2015-01-29 13:42:32

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban