Star Wars: Hullámtörés

Szerző:

Ár: 3.500 Ft 2.800 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2014
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
296
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
október 23 - 29.

Egy a Galaktikus Szövetségi űrbe érkezett, Sith harcosokkal teli hajó elpusztítása során halálos fenyegetés tárul fel: titokban fegyvernek kitenyésztett Erő-használó klónok szabadultak el, akik nem tesznek különbséget világos és sötét oldal között. Súlyosbítja a helyzetet, hogy a klónoknak nincs vesztenivalójuk, mert genetikai hibáik miatt halálos betegség és őrület gyötri őket.
A Jedi mester Jaden Korr a klónok üldözésére indul, és bár reménykedik a meggyógyításukban, felkészült az elpusztításukra is. Tudtán kívül Sith ügynökök járnak a nyomában, akik nem csupán a klónokat akarják megszerezni uruknak, de Jaden elfogása is a feladataik közé tartozik. Élet-halál harca során Jadennek szembe kell néznie a sokkoló valósággal, amely alapjaiban rázza meg világát és a kérdéssel, hogy mi tesz valakit emberré és Jedivé...

 

A szerző további termékei:

2. Paul S. Kemp
Star Wars: The Old Republic: Árulás
Ár: 3.300 Ft
Paul S. Kemp
Star Wars: Sith Nagyurak
Ár: 2.960 Ft
Paul S. Kemp
Star Wars: Áramlatok
Ár: 2.800 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Polák Ákos
Zsikla Dávid
Zsivola Péter
Venczler Miklós
Táblás Győző
Miszray Péter
Tenyér Gábor
Szarka Imre
Vasas Péter
Pelikán Zsákos József
Szilvási györgy
Károly György
Gregus Mazari
Szetyák Béla
Szittyás István
Maszek Mátyás
Sorsolós Ádám
Lekitek Ferenc
Orcsik Károly
Cselcsókás Béla
Semmis zsigmond
Zsigás Félix
Kőhalmi Péter
Salgó László
Nagy Jenő
Hajós József
Jordán Gyula
Az elmúlt évek talán legjobb Post RotJ sztorija.
2015-05-08 11:37:31
Sóskúti Kiss Tamás
Márton Mikle
Körmendi Attila
Az Áramlatok is tetszett,de ez a folytatás még jobban elnyerte az 5 csillagot
2014-11-24 21:05:32
Havasi István
Paul. S Kemp: Hullámtörés
A könyv eseményei ott folytatódnak, ahol az előző rész, az Áramlatok abbamaradt. Így az olvasóknak mindenféleképpen el kell olvasni hozzá az előző részt. A könyv a szökött klónok üldözésére koncentrál. A klónokat itt sokkal jobban megismerhetjük. Nekem főleg Katona és Kegy volt a két kedvencem. Az Egyetlen Sith újabb ügynököket küld Nyss és Syll személyében hőseink üldözésére. Jaden, Marr és Khedryn csapata már nagyobb összhangban dolgozik. A történet nagyon pörög, sokáig nem tudjuk, hogy kinek mi is a konkrét célja. Öröm volt a rakatákról olvasni, jó ötlet volt belevinni valamilyen mértékben a Végtelen Birodalom letűnt civilizációját a sztoriba. Akciókban nincs hiány, több emlékezetes összecsapásnak lehetünk tanúi. E mellett Kemp jól ért ahhoz, hogy az olvasót izgalomban tartsa. A karakterek nagyszerű ábrázolása mellett a környezet és a harcok leírása szintén kitűnő. A könyv olvasása folyamán több olyan elemet is felfedeztem, melyek Kemp korábban írt Forgotten Realms regényeiben is olvasható volt. Volt olyan, amit határozottan másolásnak éreztem. E mellett Nyss és Syll kapcsolata az Erővel nem igazán tetszett. Valamint Marr könyv végi viselkedése is egy kissé megmagyarázhatatlan volt számomra. Ezek egy kicsit lehúzták a könyvet, így elmarad az Áramlatoktól, de azért nagyon sok a pozitívum és az élvezetes stílus miatt egy egész jó könyv volt. Négy és fél.
2014-09-13 13:49:14
Hortobágyi Krisztián
P.A.Video Studio
Jó folytatás, izgalmas, a szereplők olyanok, mint voltak, a leírások nagyon szépek.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: http://youtu.be/VdXL9B9XSIQ
2014-08-29 19:58:02
Köhler Zoltán
A jól bevált recepten nem kell változtatni, gondolhatta Kemp, mert minden, ami az Áramlatokat jellemzi, elmondható a Hullámtörésre is.

Az akciók nagyon kidolgozottak és jó sok van belőlük. A keményebb, brutálisabb, esetenként horrorszerű jelenetek szintén megmaradtak, csakúgy, mint a komor, sötét hangulat, ami áthatja a regényt.

A történet izgalmas, ugyanakkor elég egyszerű. A karakterizáció kissé felszínes, talán lehetett volna még csiszolni rajta, ettől függetlenül a karakterek szerethetőek. Az umbarai testvérpárról szívesen olvastam volna kicsit többet.

Mindent összegezve, szerintem a Hullámtörés ugyanolyan jó lett, mint az Áramlatok.
2014-08-25 09:49:00
Reményi József
Kocsis Ferenc
Az Áramlatok közvetlen folytatásaként egy magányos Jedi lovag ered (a két roncsvadászt is magával rántva) a buggyant klón Jedi-Sith harcosok után, hogy fülön csípje őket. Ez már sokkal jobban kitalált és megírt történet, tele akcióval, fordulattal és meglepetéssel, bár a végén sajnos balladai homályba vész egy csomó fontos kérdés. Nem tudjuk meg, ki vagy mi volt az Anya valójában, sem azt, hová tüntek utána a túlélő klónok, illetve mi volt a Sithek célja a Minta megszerzésével és az Utánzat létrehozásával? Engem mégis inkább az zavart ebben a történetben, hogy a vége felé a szerző belerakott egy teljesen fölösleges és értelmetlen testcserés trükköt a sztoriba, ami az elkövető cereai részéről egy igen valószínűtlen lépésnek tűnik.
2015-03-07 15:11:12
Jászkai Péter
Ládi Imre
Fekete Patrik
Mate Balazs
Abszolute sablon történet. Már az anya és a klonok közti kapcsolat vége már az elején világos volt ,persze naivan reménykedtem ,hogy nem sablon lesz és igazi csavar is lesz benne ,de nem.
2015-06-12 20:08:32
Körmendi Attila
Az Áramlatok eleje kicsit döcögve indult számomra,de mikor a Lyukban elkezdődött a balhé azután az utazás és találkozások nagyon megtetszett a könyv...ezt a folytatást is várom nagyon kíváncsi vagyok rá :)
2014-08-19 12:02:55
Umbráth László
Alig várom Jaden, Kaderyn és Marr új közös kalandját :)
2014-07-03 18:39:50
Fuchs László
Gyerekek egyem meg a vacsorátokat...még hányszor variáljam át a rendelésem :D ?Hatalmas respect a kiadónak ennyi csodálatos könyvért !!!
2014-05-27 12:27:06
Balogh Imre
Köszönöm az új könyvet a kiadónak. Már én is nagyon kíváncsi vagyok erre és az Áramlatokra is. Végre EP6 utáni könyvek!
2014-05-26 21:36:58
P.A.Video Studio
Köszönjük!

A regény a magyarul megjelenő/megjelent könyvek idővonalán az Áramlatok után helyezkedik el.

Adatlap: http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/content/content.php?content.506

Fórumtéma: http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?2001
2014-05-26 21:22:10
Kasza István
Na erre kíváncsi vagyok :-)
A csillagok meg előlegezve :-)
2014-05-26 16:34:37

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban