Kicsoda Maud Dixon?

Kicsoda Maud Dixon?
Teljes ár:4.990 FtFizetendő ár:4.491 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Kicsoda Maud Dixon?
Műfaj:
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789635680368
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
150 pont

Florence Darrow író akar lenni. Helyesbítünk: Florence Darrow-ból, ha a fene fenét eszik, akkor is író lesz. Miután kirúgják a munkahelyéről, egy könyvkiadótól, Florence kapva kap az alkalmon, hogy az ünnepelt Maud Dixon személyi asszisztense legyen. Dixon álnéven írt egy thrillert, amely vezeti az eladási listákat. Florence új állása nem mindennapi körülményekkel jár: legfőbb prioritás a titoktartás, be kell költözni egy eldugott vidéki házba.

Hamarosan pedig Florence egy repülőgépen találja magát, munkaadójával kettesben. Marokkóba tartanak, hogy a helyszínen gyűjtsenek anyagot Maud Dixon második regényéhez. Sétálnak a tengerparton, megnézik a vérvörös naplementét, este whisky mellett beszélgetnek... ez bizony nem kellemetlen, ugye?

Florence azonban egyik percben egy kórházi ágyon tér magához: kis híján életét vesztette egy autóbalesetben. Hogyan történt? És hova lett Maud Dixon, aki ott volt vele az autóban? Florence úgy érzi, átverték. De várjunk csak: ha Maud felszívódott, akkor talán itt az alkalom, és Florence végre leteheti a névjegyét mint író.

A legtöbb thriller olyan, mintha hűtőtáskából vennéd elő - ez viszont szinte süt, olyan forró. Elképesztően stílusos és fordulatos, ráadásul egy pillanatra sem kockázatkerülő. Pezseg benne valami ellenállhatatlan intenzitás és életöröm. Törjön ki a tapsvihar.

- A. J. Finn

Borotvaéles és lélegzetelállítóan vagány - a Kicsoda Maud Dixon? egymás után veszi a brutális hajtűkanyarokat. Patricia Highsmith thrillerei és a Lábuk előtt hever a világ című film összeöntve. Tömör gyönyör.

- Maria Semple

Utoljára megnézett termékek

Kicsoda Maud Dixon?
Előjegyezhető
Teljes ár:4.990 FtFizetendő ár:4.491 Ft