Mrs. Christie rejtélyes eltűnése

Mrs. Christie rejtélyes eltűnése
Eredeti ár:3.999 FtAktuális ár:3.599 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Mrs. Christie rejtélyes eltűnése
Szerző: Marie Benedict
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
332 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634337706
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
120 pont

NEW YORK TIMES BESTSELLER

"Nem az a kérdés, ki és miért tette, hanem az, hogyan tette! Ahogy Agatha Christie első és legismertebb detektívje, Hercule Poirot mondaná: Türelem. Minden kiderül." The Los Angeles Times

1926 decemberében a híres krimiíró, Agatha Christie eltűnik. Mindössze néhány nyom áll a nyomozók rendelkezésére: mit keres Mrs. Christie elhagyatott autója a tóparton, és a hideg idő ellenére az asszony miért nem vitte magával a kabátját?

Anglia egyik legnagyszabásúbb keresőakciójában számtalan rendőr és civil kutat az írónő után, de nem akadnak a nyomára. Vajon él még? És ha igen, hová tűnt?

Marie Benedict regénye arról szól, mi történhetett Agatha Christie-vel, s hogy egy ilyen zseniális író, mint ő, hogyan keveredhetett egy ilyen homályos históriába. A Mrs. Christie rejtélyes eltűnését olvasva óhatatlanul felmerül majd bennünk a gondolat, hogy ez a történet talán az összes Agatha Christie-krimi közül az egyik legizgalmasabb.

MARIE BENEDICT a Boston College-ban tanult történelmet és művészettörténetet, majd a bostoni jogi egyetemre járt. Több mint tíz évig dolgozott ügyvédként, majd úgy döntött, hogy a történelem különleges, nagy formátumú asszonyairól ír regényeket. Köteteiben a valóságból kiindulva, láttató erejű írói fantáziával fest meg ismert vagy éppen kevésbé ismert sorsokat.

A Libri Kiadónál eddig megjelent könyvei: Hedy Lamarr, az egyetlen nő (2019), Clara (2020).

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

Mrs. Christie rejtélyes eltűnése
Előjegyezhető
3.999 Ft3.599 Ft