# San Joaquin völgye - Az ördög jobb és bal keze (képregény)

Ár: 4.000 Ft 3.400 Ft
Megtakarítás: 15 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Frike Comics
Oldalszám:
84
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9786155891168
Szállítás:
március 6 - 12.

A két testvér először találkozik a Vadnyugattal a bordélyházon kívül, Perlától távol a nyílt vadonban. Itt kezdődik a történet, amelyből megtudjuk, hogyan váltak legendává. Szentlélek ruhái még kifogástalanok, és lassacskán fény derül arra, hogyan vált kinézete Az ördög jobb és bal keze történetében megismertté. 

2005-ben kezdődött minden, először csak szenvedélyből, majd a színészek hozzájárulásával és Az ördög jobb és bal keze első valamint második részének jogtulajdonosainak beleegyezésével idővel kinőtte magát a kezdeményezés. A filmművészetből kiindulva a képzőművészet segítségével ábrázoljuk a két színészt, akik ily módon egy újfajta kommunikációs eszközön keresztül vihetnek derűs pillanatokat a mindennapokba. 

A B&T Style Pictures a www.budterence.tk és a Dalí Arts (www.daliarts.net) közötti művészeti együttműködésből születik. Célunk, hogy a hozzánk hasonló rajongók és az új generációk számára is közvetíthessük az egyszerű élet pozitív filozófiáját, melyet a Terence Hill – Bud Spencer páros örök klasszikusnak tekinthető filmjeiben tapasztalhatunk.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
1/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Soltész Gergő
Tudomásom szerint a kötet egy trilógia első darabjaként érkezett. Bár sajnálatos mód az így is soványra sikeredett 84 oldal mindössze 30 oldalnyi képregény rajzot tartalmaz. Ezen kívül a maradék 54 oldal is feltehetően fejfájást okozott a szerkesztőknek érdemi tartalommal megtöltésre. Az editált rengeteg űrt szégyenítő törésköz és sortávokkal szemben a rajzok és karikatúrák meglehetősen remekül sikerültek. (Különösképp a Marvel hősként ábrázolt Bud & Terence) Valamint eufóriával töltött el, hogy szövegbuborékok olvasásakor szinte hallottam a fejember Bujtor István hangját. Kár, hogy ezt csak 15-20 percig élvezhettem. Abban az estben ha a három füzet egyben érkezett volna megért volna többet is, de így sajnos ez egy előkészített arcon csapás.
2020-05-12 18:45:56
Giovanni Gallotta
valaszolni akartam csak, nincs triologia, harmadik fuzet meg nincs kesz. Masodik fuzet megvan mar es nem sokara kiadjuk is. Benne 112 oldal, 75 oldal kepregenyes.
2020-06-08 09:24:24

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Könyv értékelés

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban