Star Wars: Rohamosztagosok - A páncél mögött

Star Wars: Rohamosztagosok - A páncél mögött
Eredeti ár:7.999 FtAktuális ár:7.199 Ft
Star Wars: Rohamosztagosok - A páncél mögött
Sorozat:
Oldalszám:
176 oldal
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
135 x 215 mm
ISBN:
9789634370970
Megjelenés éve:
2017
Szállítás:
2024. április 3 - 6.
VIP pont:
240 pont

Amikor a Star Wars IV.: Egy új reményben Darth Vader fehér páncélos katonák között masírozott be Leia hercegnő hajójára, a rohamosztagosok kitörölhetetlen nyomot hagytak a messzi-messzi galaxisban. A birodalmi elnyomás arctalan eszközeiből az évek során saját eredettörténettel rendelkező harcosokká váltak, akik önálló döntéshozatalra is képesek.

A Star Wars: Rohamosztagosok az első olyan könyv, amely mélységeiben tárgyalja ezeknek a híres katonáknak a történetét és a létrehozásuk körülményeit. Kövesd nyomon a rohamosztagosok megtervezését és megalkotását az eredeti trilógiától kezdve a rajzfilmeken, képregényeken, regényeken és a piacon fellelhető kísérőárukon keresztül! Tudd meg, miként fonódott össze alakjuk a Star Wars iránti rajongással, és hogyan alakult ki motivikus, központi szerepük.

Ez a fényképekkel, illusztrációkkal, storyboard részletekkel és művészi alkotásokkal teli könyv kivehető részeket is tartalmaz: a benne található koncepciórajznak, képregénycsíknak és egyéb ajándékoknak ott a helyük minden Star Wars-rajongónál.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Star Wars: Elveszett csillagok
Előjegyezhető
4.990 Ft3.493 Ft
AKCIÓStar Wars: Utóhatás
Rendelhető
4.990 Ft2.495 Ft
AKCIÓStar Wars: Utóhatás - Adósság
Rendelhető
4.990 Ft2.495 Ft
AKCIÓStar Wars: Az utolsó Jedik hajnala: Phasma
AKCIÓStar Wars: Utóhatás - A Birodalom vége

Utoljára megnézett termékek