Star Wars: Királynő végveszélyben

Szerző:

Ár: 4.590 Ft 3.672 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2020
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
304
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
ISBN:
9789634975861
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 27 - június 2.

Amikor a tizennégy éves Padmé Naberrie-t királynővé választják, felveszi az Amidala nevet, búcsút int a családjának, és a királyi palotába költözik. Megkezdi kormányzását, mely cseppet sem könnyű feladat. Padmé élete örökre megváltozik. Az ifjú királynő biztonsága érdekében a theedi palotának különleges udvarhölgyekre van szüksége. E szolgálók Padmé bizalmasai, testőrei és hasonmásai is egyben. Minden lánynak van valamilyen különleges tehetsége, melyet az új uralkodó szolgálatába állít. Quarsh Panaka, a Királyi Biztonsági Erők parancsnoka megkezdi az udvarhölgyek kiképzését, de Padmé Amidala feladata lesz, hogy új barátaiból különleges csapatot kovácsoljon. Eközben azonban a veszély viharfelhői gyülekeznek a Naboo egén. A titokzatos Sidious nagyúr parancsára Nute Gunray, a Kereskedelmi Szövetség helytartója előbb blokád alá vonja a bolygót, majd megindítja inváziós seregét. Hamarosan harci droidok ezrei árasztják el a békés Naboot. Padmé és udvarhölgyei életük legnehezebb kihívása előtt állnak. Ha elbuknak, az milliók életébe kerülhet…

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

E. K. Johnston
Star Wars: Ahsoka
Ár: 2.960 Ft
E. K. Johnston
Star Wars: A királynő reménysége
Ár: 4.311 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
4/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Reményi József
Kovács Máté
Polcz Máté
Az elvárásaimat teljesítette, kicsit felül is múlta. Tudtam, hogy nem lesz a kedvencem a regény.
Tetszik, hogy bevezetett minket a Baljós árnyak előtti időbe Padmé-ék szempontjából. Rövidnek éreztem a Baljós árnyak részleteket. A menstruációs jelenet szerintem felesleges volt.
Összességében voltak izgalmas részei, de ennél jobbat nem adhatok.
2021-01-07 11:55:39
Angyalosy Bálint
Én kicsit többet vártam ettől a könyvtől.....nem tetszett, hogy szinte 1oldalban elintézte a Naboo-i csatát illetve a királynő Coruscantra való utazását. Ettől eltekintve jó könyv volt. Ajánlom mindenkinek aki szereti Padmét az előzménytrilógiát és a Naboo bolygót.
2020-12-30 12:01:45
Vass Zsolt
Jászkai Péter
Köhler Zoltán

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Science Fiction
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban