Az élet iskolája

Az élet iskolája
Eredeti ár:3.599 FtAktuális ár:3.239 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Az élet iskolája
Szerző: Nicolas Vanier
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
352 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789635043187
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
108 pont

"Az erdei ösvény végén, ahol a köd elnyelte a világot, lassan előkerült valami, egy kiméra nőtt, mint egy álom. Hatalmas szarvas szaladt át a ködön, agancsa olyan dús volt, hogy egy pillanatra Paul azt hitte, hogy az árnyék tízszeresére növelte..."

A kis Paulnak, aki a párizsi külvárosok betondzsungelén kívül sohasem ismert más világot, lenyűgöző élményt jelent megismerni édesanyja szülőföldjének vad, érintetlen erdei tájait. Kószálásai közben találkozik a környék legravaszabb orvvadászával, és a különbségek ellenére őszinte barátság alakul ki az erdei ember és a városi kölyök között. Paul felfedezi a természet titkait, belekóstol a teljes szabadság addig ismeretlen érzésébe, és rátalál az első szerelem is egy gyönyörű, vad cigány lány személyében. Mindez önmagában is elegendő kalandot nyújt egy kisfiúnak, ám Paul egy nap megismeri az erdő legendás királyát, a fenséges szarvast, amelyet meg akar védeni az emberektől, és ez a küldetés végül szembesíti őt saját születésének titkával...

Az élet iskolája igazi szívmelengető kalandregény, óda a természethez, s egyben felnövéstörténet, a barátság, a család, a minden élőlény iránti tisztelet fontosságáról szóló tanítás.

Utoljára megnézett termékek

Az élet iskolája
Előjegyezhető
3.599 Ft3.239 Ft