Jessica Jones: Alias 1. (képregény)

Jessica Jones: Alias 1. (képregény)
Eredeti ár:5.495 FtAktuális ár:4.396 Ft
Jessica Jones: Alias 1. (képregény)
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
216 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789634700432
Megjelenés éve:
2018
Szállítás:
2024. április 18 - 21.
VIP pont:
147 pont

Egyszer régen jelmezes szuperhős volt - bár nem épp a legjobb. Képességeit egy lapon sem lehetett emlegetni a Marvel Univerzumot benépesítő álruhás legendákéval. Egyszerűen képtelen volt megtalálni a helyét köztük. Az azóta lecsúszott, önpusztító Bosszúangyal-jelölt ma már az Alias nyomozóiroda - a szuperhumán esetekre is specializálódott magánnyomozó kisvállalkozás - tulajdonosa és egyetlen alkalmazottja. Amint akaratlanul kideríti az egyik legnagyobb hős személyazonosságát, Jessica egy csapásra feláldozhatóvá válik. Éles elméje, képességei és intelligenciája segítségével átmenetileg talán túlélheti a viszontagságokat. Azonban a legmagasabb körökig érő összeesküvés közepébe csöppen, a kérdés pedig az, vajon túl sok hidat égetett-e fel maga mögött ahhoz, hogy segítségért folyamodhasson a régi barátaihoz...

Az Alias nemcsak első osztályú krimi és lélegzetelállító thriller, de a Marvel hangsúlyosan felnőtt közönségnek szánt alkiadója, a MAX Comics nyitányaként egyenesen képregénytörténeti mérföldkő: nagy kiadó korábban csak elvétve vállalt fel olyan kemény témákat, jeleneteket és szövegezést a saját univerzumában, mint ami Jessica Jones világát jellemzi.

A képregény alapján készült a Netflix hatalmas sikerű Jessica Jones-sorozata, amely az alkoholista, láncdohányos nyomozónőt azonnal a legnépszerűbb Marvel-karakterek közé juttatta.

Tartalmazza az Alias 1-9 számát.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

Jessica Jones: Alias 1. (képregény)
Rendelhető
5.495 Ft4.396 Ft