Jöttem, hadd lássalak

Jöttem, hadd lássalak
Eredeti ár:4.499 FtOnline ár:4.049 Ft
Jöttem, hadd lássalak
Oldalszám:
296 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789636040840
Megjelenés éve:
2022
Szállítás:
2024. április 25 - 28.
VIP pont:
135 pont

Az élet döntések sora, s mindenki maga dönti el, hogy az álmait vagy a kiszámítható biztonságot választja-e. D. Tóth Kriszta regényének főhőse, Bora is meghozza a maga döntéseit, amelyek aztán nemcsak az ő sorsát, hanem szeretteinek életét is alapjaiban határozzák meg. De vajon képes-e Bora időben belátni, ha rossz döntést hozott, és jóvá lehet-e tenni a mulasztásokat?

A Jöttem, hadd lássalak lapjain nemcsak egy korszak elevenedik meg a maga teljességében, hanem a kollektív és átélhető emberi érzések is: a szerelem, a fájdalom, a gondoskodás vágya. A kötet egy ember sorsának regénye. Ott kerül bele a csoda, hogy általa mindannyian a saját sorsunkra ismerhetünk rá.

A Jöttem, hadd lássalak történetét a szerző édesanyjának élete inspirálta, s ezáltal hihetetlenül személyes vallomás és búcsú is egyben. A kötet azonnal sikerkönyv lett, amikor 2013-ban először került nyomtatásba, most pedig új, átdolgozott kiadásban, a szerző előszavával kiegészítve jelenik meg.

"A Nők Lapjánál pörgött a verkli, de amikor le tudtunk ülni kávézni, Kriszta mindig csillogó szemmel mesélt a tervéről. Hogy megpróbálja majd, hogy ezt tervezi: elengedett kézzel teker majd, behajt a távoli múltba, a fájdalmas és gyönyörű gyerekkorba. Számot vet majd, megkeresi önmagában az édesanyját. Talán lesz tanulság, talán nem. Biztattam, fúrjon le bátran. Hogy ennyire mélyről hoz majd fel leletet, magam sem gondoltam volna." Grecsó Krisztián

D. TÓTH KRISZTA író, újságíró. Pályáját angol nyelvű lapoknál kezdte, az ország tévériporterként, tudósítóként és műsorvezetőként ismerte meg. A televíziózással csaknem húsz év után szakított, majd írt két regényt (Jöttem, hadd lássalak, Húszezer éjszaka), 2015-ben pedig megalapította a WMN.hu online magazint, amelynek azóta is tulajdonos-ügyvezetője.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Dűne: Atreides-ház (képregény)
Előjegyezhető
Eredeti ár:6.490 FtOnline ár:5.841 Ft
Matricás mókatár - Verdák
Rendelhető
Eredeti ár:799 FtOnline ár:719 Ft
Star Wars: A Köztársaság Fénykora - Árnyak nyomában (képregény)
Rendelhető
Eredeti ár:6.990 FtOnline ár:4.893 Ft

Utoljára megnézett termékek

Jöttem, hadd lássalak
Rendelhető
Eredeti ár:4.499 FtOnline ár:4.049 Ft