Az utolsó királyság

Az utolsó királyság
Eredeti ár:4.499 FtAktuális ár:4.049 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
Az utolsó királyság
A sorozat 1. része
Kiadó:
Oldalszám:
368 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789635822102
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
135 pont

A vad északi tenger partján álló Bebbanburgot az idők kezdete óta az Uthredek háza uralja. A zord erőd Lord Uthred másodszülött fia, az ifjú Osbert otthona, ám Krisztus után 866 egyik gyönyörű reggelén a távolban feltűnő sárkányhajó mindent megváltoztat; a félelmetes viking had elől nincs menekvés. A tízéves fiú először a bátyját és a nevét (elvégre Bebbanburg mindenkori örökösének az Uthred név dukál), majd apját, végül pedig nagybátyja mesterkedése nyomán örökségét is elveszíti.

A dán fogságba került Uthredet Jarl Ragnar és családja neveli fel, és ifjú vikingként csatlakozik az utolsó angolszász királyság, Wessex elleni hadjárathoz. Alfréd, Wessex ájtatos és betegeskedő királya azonban nem adja könnyen magát. A félelmetes harcossá érett Uthrednek választania kell: a szívét és a viking szabadság útját követi, vagy a vér szavára hallgat? Döntése pedig nemcsak az utolsó királyság, hanem az egész sziget sorsát eldöntheti...

Bernard Cornwell monumentális Angolszász históriák-sorozata Anglia születése és a viking háborúk korába visz el minket. A könyvsorozatból a BBC és a Netflix készített nagy sikerű tévéadaptációt Az utolsó királyság címmel, amelyet Magyarországon forgattak.

"Mint a Trónok harca, csak a valóságban."

Observer

Mások ezeket vették a termékkel együtt

A vihar harcosai
Rendelhető
3.999 Ft3.599 Ft
Csatadal
Rendelhető
3.999 Ft3.599 Ft
AKCIÓAliens: Falanx
Rendelhető
4.990 Ft2.495 Ft

Utoljára megnézett termékek

Az utolsó királyság
Előjegyezhető
4.499 Ft4.049 Ft