VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

1. Előrendelhető termék

Előrendelhető termék rendelésekor a szállítás csak a kiadvány megjelenése - a várható dátumot megadjuk  - után történik. A szállítási időpont függ a választott szállítási módtól. Ha a megrendelés több előrendelhető terméket is tartalmaz, akkor a szállítás mindig egy csomagban, az utoljára megjelenő termékkel együtt történik. 

2. Előjegyezhető termék

Előjegyezhető termék jelenleg az áruházban nem rendelhető. Az ezekre leadott előjegyzés sem vásárlási, sem eladási kötelezettséget nem jelent. Amennyiben az előjegyzett termék rendelhetővé válik, akkor erről emailben értesítjükk a terméket előjegyző vásárlókat.

4. Szállítási mód

Kétféle szállítási mód közül lehet választani:

 - MPL futárszolgálat
 - Posta Pont

4.a. MPL futárszolgálat

A megrendelt könyvet a Magyar Posta Zrt. közreműködésével juttatjuk el a Vásárlóhoz, a megrendelést követő 3-6 munkanapon belül. A Szukiits Kft. azonban fenntartja a jogot, hogy a kiszállítás határidejét a nyári szabadságok alatt megemelje. Amennyiben emailben már értesítettük a Vásárlót a küldemény feladásáról, de valamilyen okból új szállítási címet szeretne megadni, akkor ehhez fel kell vennie a kapcsolatot az MPL Logisztik ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségen:

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat

A szállítás díja 4.000 Ft alatti megrendelés esetén 1 990 Ft, 4.000 - 8.000 Ft közötti megrendelés esetén 1 490 Ft, 8.000 - 12.000 Ft közötti vásárlás esetén 990 Ft, míg a 12.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén 590 Ft. A kiszállítás munkanapokon 8:00-tól 17:00-ig történik. Ha nem sikerül a küldeményt kézbesíteni, akkor a futár a megadott telefonszámon felhívja a Vásárlót. Ekkor lehetőség nyílik más kézbesítési cím, illetve időpont egyeztetésére. Ha az első kézbesítés sikertelen, akkor a futár értesítést hagy a küldeményről és a következő munkanapon újra megpróbálja kiszállítani a csomagot. Ha ekkor sem sikerül a küldeményt kézbesíteni, akkor a futár a megadott telefonszámon ismét felhívja a vásárlót. Ekkor utoljára nyílik lehetőség más kézbesítési cím, illetve időpont egyeztetésére.

4.b. Posta Pont

A megrendelt könyvet a Magyar Posta Zrt. közreműködésével juttatjuk el a kiválasztott postahivatalba, a megrendelést követő 5-8 munkanapon belül. A Szukiits Kft. azonban fenntartja a jogot, hogy a kiszállítás határidejét a nyári szabadságok alatt megemelje. A Posta Ponttól emailban kapott értesítést követően, további 10 napon belül lehet a csomagot a megadott postahivatalban átvenni. A szállítás díja 4.000 Ft alatti megrendelés esetén 1 990 Ft, 4.000 - 8.000 Ft közötti megrendelés esetén 1 490 Ft, 8.000 - 12.000 Ft közötti vásárlás esetén 890 Ft, míg a 12.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén 490 Ft.

5. Fizetési mód

Az MPL futárszolgálattal rendelt könyvek ellenértékét a futárnak kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával, a csomag átvételekor. A Posta Ponton átvett csomagok esetében készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni az átvételre kijelölt helyen. Bankkártyás fizetésre azonban nem minden átvevőhelyen van lehetőség. 

 

 

 

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban