Vásárlási útmutató

1. Csak itt kapható könyvek
2. Előrendelhető könyvek

3. Előjegyezhető könyvek

4. Szállítási módok
5. Fizetési módok


 

1. Csak itt kapható könyvek

Csak itt kapható jelzésű könyveink más webáruházi és könyvesbolti forgalomba nem kerülnek, ezeket kizárólag a szukits.hu-n lehet megvásárolni.
Kiadványainkból viszonteladókat nem szolgálunk ki, ezért egy számlázási címre, egy könyvből legfeljebb 3 db-ot lehet rendelni.

1 hónapig csak itt kapható jelzésű kiadványaink csak a megjelenést követő 1 hónap elteltével kerülnek könyvesbolti forgalomba, addig ezeket is kizárólag a szukits. hu-n lehet megvásárolni.

2. Előrendelhető könyvek

Előrendelhető könyvek rendelésénél a kiszállítás csak a kiadványok megjelenése - a dátumot mindig megadjuk  - után történik. A szállítási időpont függ a választott szállítási módtól.
Ha a megrendelés egy vagy több előrendelhető terméket is tartalmaz, akkor a szállítás egy csomagban, mindig az utoljára megjelenő könyvvel együtt történik.

3. Előjegyezhető könyvek

Előjegyezhető könyveink jelenleg az áruházban nem kaphatók, és bizonytalan későbbi rendelhetőségük is. Az ezekre leadott előjegyzés sem vásárlási, sem megjelentetési kötelezettséget nem jelent. Ha a könyv újra rendelhetővé válik, akkor erről emailben tájékoztatjuk a terméket előjegyző vásárlóinkat.

4. Szállítási módok

Kétféle szállítási mód közül lehet választani:

 - MPL futárszolgálat
 - Posta Pont

4.a. MPL futárszolgálat

A megrendelt könyvet a Magyar Posta Zrt. közreműködésével juttatjuk el a Vásárlóhoz, a megrendelést követő 3-6 munkanapon belül. A Szukiits Kft. azonban fenntartja a jogot, hogy a kiszállítás határidejét a nyári szabadságok alatt megemelje. Amennyiben emailben már értesítettük a Vásárlót a küldemény feladásáról, de valamilyen okból új szállítási címet szeretne megadni, akkor ehhez fel kell vennie a kapcsolatot az MPL Logisztik ügyfélszolgálatával az alábbi elérhetőségen:
https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat

A szállítás díja 4.000 Ft alatti megrendelés esetén 1 690 Ft, 4.000 - 8.000 Ft közötti megrendelés esetén 1 290 Ft, 8.000 - 12.000 Ft közötti vásárlás esetén 890 Ft, míg a 12.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén 490 Ft.

A kiszállítás munkanapokon 8:00-tól 17:00-ig történik. Ha nem sikerül a küldeményt kézbesíteni, akkor a futár a megadott telefonszámon felhívja a Vásárlót. Ekkor lehetőség nyílik más kézbesítési cím, illetve időpont egyeztetésére.
Ha az első kézbesítés sikertelen, akkor a futár értesítést hagy a küldeményről és a következő munkanapon újra megpróbálja kiszállítani a csomagot. Ha ekkor sem sikerül a küldeményt kézbesíteni, akkor a futár a megadott telefonszámon ismét felhívja a Vásárlót. Ekkor utoljára nyílik lehetőség más kézbesítési cím, illetve időpont egyeztetésére.

4.b. Posta Pont

 

A megrendelt könyvet a Magyar Posta Zrt. közreműködésével juttatjuk el a kiválasztott postahivatalba, a megrendelést követő 5-8 munkanapon belül. A Szukiits Kft. azonban fenntartja a jogot, hogy a kiszállítás határidejét a nyári szabadságok alatt megemelje. A Posta Ponttól emailban kapott értesítést követően, további 10 napon belül lehet a csomagot a megadott postahivatalban átvenni.
A szállítás díja 4.000 Ft alatti megrendelés esetén 1 690 Ft, 4.000 - 8.000 Ft közötti megrendelés esetén 1 290 Ft, 8.000 - 12.000 Ft közötti vásárlás esetén 890 Ft, míg a 12.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén 490 Ft.

 

5. Fizetési módok

Az MPL futárszolgálattal rendelt könyvek ellenértékét a futárnak kell fizetni készpénzben, a csomag átvételekor. A Posta Pontban átvett csomagok esetében készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni az átvételre kijelölt helyen. Bankkártyás fizetésre azonban nem minden átvevőhelyen van lehetőség. 

 

 

 

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars Legendák

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban