Every Last Breath - Utolsó lélegzetig

Every Last Breath - Utolsó lélegzetig
Eredeti ár:3.999 FtOnline ár:3.599 Ft
Every Last Breath - Utolsó lélegzetig
Oldalszám:
424 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789635616176
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 24 - 27.
VIP pont:
120 pont

Van olyan szerelem, ami az utolsó lélegzetvételig tart.

Minden döntés következményekkel jár - a tizenhét éves Laylának azonban a szokásosnál nehezebb döntéseket kell meghoznia. Fény vagy sötétség. Roth, az átkozottul szexi démonherceg, vagy Zayne, a gyönyörű és gondoskodó őrző, akiről Layla azt gondolta, sosem lehet az övé...

A lánynak ráadásul azt is el kell döntenie, hogy önmaga melyik oldalában bízhat. Emellett egy új problémával is szembe kell néznie: egy lilin - a létező démonok leghalálosabbika - szabadon garázdálkodik, és az a célja, hogy mindent és mindenkit elpusztítson maga körül, beleértve Layla legjobb barátját is. Hogy megvédje Samet egy olyan végzettől, ami sokkal-sokkal rosszabb a halálnál, Laylának alkut kell kötnie az ellenséggel, és meg kell mentenie a várost és a faját a pusztulástól.

Két világ és két fiú között őrlődve Layla semmiben sem biztos, legkevésbé a túlélésben, és a helyzet tovább fokozódik, amikor egy múltbeli alku újra felszínre kerül. De néha, amikor az embert titkok veszik körül, és az igazság kifürkészhetetlennek tűnik, nem tehet mást, mint hogy hallgat a szívére, választ egy oldalt, és harcol, ameddig bírja szusszal.

A Komor elemek dark románc YA-sorozat befejező része; démoni szerelmi történet, amelyben földöntúli erők és érzelmek csapnak össze.

Vesd bele magad!

"Te jó ég, ez a könyv csodás! Azt kell mondjam,

ez a sorozat minden kötettel egyre jobb lett. Nem csalódtam."

- Annabeth Stone, goodreads.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?

Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

14 éves kortól ajánljuk!

Utoljára megnézett termékek

Every Last Breath - Utolsó lélegzetig
Rendelhető
Eredeti ár:3.999 FtOnline ár:3.599 Ft