#L Disney - Egy új élmény - Sorsfordító történetek

Szerző:

Ár: bizonytalan
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Manó Könyvek
Oldalszám:
400
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634039877
Szállítás:
bizonytalan

Mi lett volna, ha nem Aladdin lesz a dzsinn gazdája? Aladdin egy csavargó. Megannyi sorstársához hasonlóan, mindig csupán még egy újabb napot próbál túlélni az elszegényedett Agrabah-ban. Jázmin egy hercegnő, aki épp házasságra készül lépni kijelölt vőlegényével. Semmit sem akar jobban, mint elkerülni a rá kiszabott sorsot, hogy megláthassa, mi rejlik a palota falain kívül. Amint azonban a Szultán legbizalmasabb tanácsadója, Jafar hirtelen hatalomra tör, minden megváltozik. Egy ősi lámpa segítségével Jafar a varázslat törvényeit megtörve képessé válik a szerelmet és halál uralására. Hamarosan nagy feladat vár Aladdinra és a hercegnői címtől megfosztott Jázminra: ők vezetik majd Agrabah népét a királyság szétszakításával fenyegetőző, hataloméhes uralkodó elleni lázadásban. Ez nem az a történet, amit már oly jól ismersz. Ez a történet a hatalomról, a forradalmárokról, és a szerelemről szól. És arról, hogyan képes mindent megváltoztatni egyetlen pillanat.

 

A sorozat további részei:

 

A szerző további termékei:

 
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
3/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Angyalosy Bálint
Én kicsit csalódtam a könyvben. Nem teljesen erre számítottam. Ami jó pont, hogy a könyv felétől egy teljesen új irányt vett sztori kezdődik.
Ami számomra negatívum:
-Jafarról szinte semmi nem derült ki.....azt hittem ebben a sztoriban jóval több szerepe lesz, de még kevesebbet volt szerepeltetve mint az eredeti történetben :(
-A sok új mellékszereplő (a tolvajok) nekem túl sok volt.....a vége fele már úgy tűnt hogy róluk szól a könyv és nem pedig Aladdinról és Jázminról.
-Dzsini kb. ugyanannyit szerepelt az egész történetben mint Jafar....semmit :S
Ettől függetlenül ajánlom minden Aladdin fannak, egyszer mindenképp érdemes elolvasni.
2021-05-25 15:45:59

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban