# Lázálom

Szerző:

Ár: 3.999 Ft 2.999 Ft
Megtakarítás: 25 %
Megjelenés:
2013
Kiadó:
Alexandra
Oldalszám:
416
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 198 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 20 - 26.

Abner Marshra, a balsorstól hajszolt hajóskapitányra végre rámosolyog a szerencse, amikor egy titokzatos idegen segítségével megépítheti álmai gőzösét, amely a legjobb istenverte hajó lesz az egész Mississippin. De mi álmaink ára? Mit akarhat a távolról érkezett Joshua York és nála is különösebb barátai, akik csak éjjelente tűnnek elő a Lázálom fedélzetén? 1857 fülledt nyarán a vén folyamördög hullámai a vér ízét sodorják magukkal...

A Trónok harcával világhírűvé vált George R. R. Martin korai regénye nem csupán nagyszerű - eredetiségével, zseniális történetével, utánozhatatlan stílusával mindent felülmúl, amit eddig a vámpírokról írtak.
A Lázálom úgy tűnik ki ragyogó mivoltában a többi rémregény közül, ahogyan a hold tündököl a Mississippi hullámai fölött. Elegáns, izgalmas, a klasszikus regényírás legjobb hagyományait felelevenítő mű, amelyet képtelenség letenni.

 

A szerző további termékei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Berecz Enikő
Jaskó Gábor
Szűcs Zoltán: Úgy tűnik ez egy javított fordítás, van jó pár eltérés a két könyv között. (Ismerősömtől megkaptam a régi könyvet kölcsönbe annak hatására amit írt, hogy nem tetszett a fordítása.)
Találomra összevetettem pár fejezet első pár oldalát és a 17-esnél sok-sok eltérés van. Szinte újra lett fordítva.
Sajnos nincs kedvem, sem időm nagyon, hogy a két verziót egyszerre olvassam és összevessem a teljes könyvet eltérések után kutatva, de ezt az új verziót fogom elolvasni.
Tisztelettel: Gábor
2013-12-10 07:16:44
Szűcs Zoltán
A kérdés csak az, hogy ez a könyv a kb. 15 évvel ezelőtti magyar fordítással lett e kiadva. Mert az lényegében megöli Martin könyvét, annyira rossz. Megkockáztatom hogy a fordító nem is igazán tudott angolul...
2013-11-10 20:48:32

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban