A beteg

A beteg
Eredeti ár:2.980 FtAktuális ár:2.682 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
A beteg
Szerző: Jasper DeWitt
Kiadó:
Műfaj:
Oldalszám:
224 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634199144
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
89 pont

A Néma tanú és Stephen King találkozása ez a hátborzongató horror: Parker, a fiatal, túlzottan magabiztos pszichiáter állást kap egy New England-i elmegyógyintézetben, és katasztrofálisan elszámítja magát, amikor megpróbál meggyógyítani egy titokzatos és rendkívül veszélyes beteget.

Parker később, internetes posztokban teszi közzé szívfacsaró beszámolóját. Megismerkedünk a kórház legnehezebb és legveszélyesebb esetével: egy negyvenéves férfival, aki hatéves korában került az intézménybe. Ezt a beteget még senkinek sem sikerült diagnosztizálnia. A tünetei folyamatosan változnak, és azok, akik megpróbálták meggyógyítani, később mind megőrültek, vagy öngyilkosságot követtek el.

A kórház kétségbeesett és rémült igazgatói szigorúan bezárva tartják, és a dolgozók a saját érdekükben csak akkor kerülhetnek kapcsolatba vele, ha feltétlenül szükséges. A rendkívül intelligens és túlzottan magabiztos Parker azonban úgy dönt, hogy kideríti, miféle betegség kínozza ezt a titokzatos pácienst. Azonban már az első találkozás alkalmával kicsúszik a kezéből az irányítás, és hamarosan olyan válaszokkal kell szembenéznie, amelyek a legmerészebb fantáziáját is felülmúlják.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Utoljára megnézett termékek

A beteg
Előjegyezhető
2.980 Ft2.682 Ft