Hivatásos rajongó - Történetek színházról, pályatársakról

Hivatásos rajongó - Történetek színházról, pályatársakról
Eredeti ár:4.900 FtAktuális ár:4.410 Ft
Hivatásos rajongó - Történetek színházról, pályatársakról
Kiadó:
Oldalszám:
300 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789635652549
Megjelenés éve:
2022
Szállítás:
2024. április 2 - 5.
VIP pont:
147 pont

"Sokszor megkérdeztem magamat: Ki ez a hülye? - mármint én -, aki rajong a színészekért, a színházért, a régi pályatársakért, előadások emlékéért, találkozásokért színészként és nézőként egyaránt. Miközben nekem is megadatott, hogy az elmúlt ötven évet színpadon vagy tévékamerák előtt tölthettem - sok sikerrel, talán némi népszerűséggel a hátam mögött -, megmaradtam hivatásos rajongónak."

Gálvölgyi János

Gálvölgyi János már gyerekként is megszállottan lelkesedett a színházért: szenvedélyes autogramgyűjtőként ünnepelt színészekkel elegyedett szóba a művészbejáróknál, betéve tudta a Pesti Műsorban megjelenő szereposztásokat, és rendszeres látogatója volt a Madách Színház előadásainak. Rajongása akkor is megmaradt, amikor már ő maga is országosan elismert színművész volt.

A HVG 360-on megjelent podcastok alapján készült könyvben, a Hivatásos rajongóban, Gálvölgyi János Kövesdi Péterrel beszélget a színházi élményeiről, szinkron- és tévés szerepeiről, a haknikról, a hajdanvolt nagy pályatársakról és a méltatlanul elfeledett epizódszereplőkről. Beszámol mestersége buktatóiról és szakmai barátságokról, csakúgy, mint az emlékezetesebb sértődésekről, konfliktusokról. Személyes történetei az egykori színházi, filmes és tévés világ magával ragadó hangulatát varázsolják elénk, méltó emléket állítva egy egész színészgenerációnak.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

5+2 perces krimik
Előjegyezhető
3.990 Ft399 Ft
A csillagok világa
Rendelhető
4.499 Ft4.049 Ft
AKCIÓHorgolóiskola Potter-rajongóknak
Rendelhető
4.999 Ft3.999 Ft

Utoljára megnézett termékek