Sose add fel! - Életem kalandja

Sose add fel! - Életem kalandja
Eredeti ár:3.999 FtAktuális ár:3.599 Ft

Vásárold meg csomagban, nagyobb kedvezménnyel!

Sose add fel! - Életem kalandja
Szerző: Bear Grylls
Kiadó:
Oldalszám:
350 oldal
Kötés:
Ragasztott kartonált
ISBN:
9789634755630
Megjelenés éve:
2022
Szállítás:
2024. április 3 - 6.
VIP pont:
120 pont

Sose add fel! című könyvében Bear Grylls, a világjáró kalandor, főcserkész és televíziós személyiség a képernyőre lépése óta eltelt évekről, rendkívüli életének és karrierjének alakulásáról számol be. Inspiráló önéletrajzában hősünk magával viszi olvasóit néhány igazán rendkívüli kalandra, és megosztja legnehezebb expedícióinak személyes történeteit, feltárva a leghajmeresztőbb túlélési küzdelmei mögött meghúzódó, felemelő valóságot.

A Tűzön-vízen át! című listavezető bestseller várva várt folytatásában Bear elkalauzol minket a Túlélés törvényei című sorozat kulisszái mögé, és egyedülálló, kendőzetlen betekintést nyújt abba, hogy milyen is belülről egy-egy Sztárok a vadonban epizód, ahol olyan hírességek fordultak meg, mint Barack Obama, Roger Federer vagy Julia Roberts, csak hogy néhányat említsünk a vendégszereplő világsztárok közül.

Útközben Bear beavat minket legszemélyesebb kihívásaiba, felfedi a kalandok igazi értékeit, és megmutatja a bátorság, a kedvesség és a feladást nem ismerő szellemiség elsöprő erejét.

BEAR GRYLLS három évig szolgált a Különleges Légi Alakulat 21. ezredében, mielőtt Afrikában egy szabadeséses ejtőernyős balesetben eltörte a gerincét. Felépülését követően az egyik legfiatalabb hegymászó lett, aki valaha felért a Mount Everest csúcsára.

Első tévés sikere a Discovery Channel A túlélés törvényei című sorozata volt, amely minden idők egyik legnézettebb műsora lett, a becslések szerint 1,2 milliárd nézővel. Azóta több extrém kalandműsort készített, mint bárki más a világon, köztük a Sztárok a vadonbant és a Netflix Emmy-díjra jelölt interaktív show-ját, Segíts Bear Gryllsnek címmel.

Tűzön-vízen át! című első önéletrajza tizenöt héten át vezette a Sunday Times bestseller listáját. Több mint kilencven könyvet írt, amelyekből világszerte több mint tizenkilencmillió példány talált gazdára. A Királyi Tengerészgyalogság tiszteletbeli ezredeseként Bear az Egyesült Királyság cserkészetének valaha volt legfiatalabb főcserkésze, és a mintegy ötvenmillió tagból álló globális családot képviselve egyben a Cserkészmozgalom Világszervezetének első nagykövete is.

Feleségével, Sharával három fiuk van, Jesse, Marmaduke és Huckleberry.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Will
Rendelhető
6.499 Ft5.849 Ft
Keményfiúk
Rendelhető
4.999 Ft4.499 Ft
AKCIÓAz élet vidéken
Rendelhető
4.990 Ft3.992 Ft

Utoljára megnézett termékek

Sose add fel! - Életem kalandja
Rendelhető
3.999 Ft3.599 Ft