Életem igaz története

Életem igaz története
Eredeti ár:4.500 FtAktuális ár:4.050 Ft
Életem igaz története
Szerző: Kabir Bedi
Kiadó:
Oldalszám:
368 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789635445301
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
2024. április 3 - 6.
VIP pont:
135 pont

Kabir Bedi Bollywoodból indult, dolgozott Hollywoodban, majd Európában lett sztár. Sorozata, a Sandokan, megdöntött minden televíziós nézettségi rekordot.

2010-ben Kabir megkapta Olaszország legmagasabb polgári kitüntetését és "Cavaliere" (lovag) lett.

Kabirra színészként világszerte valószínűleg leginkább az Octopussy című James Bond-filmben általa alakított gonosztevő miatt emlékeznek, de szerepelt a világ egyik legnézettebb sorozatában, a Gazdagok és Szépekben is. Az Oscar-díjakról döntő Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia szavazati joggal rendelkező tagja.

Film, televízió, színház és rádió - Kabir mindenütt otthonosan mozog. A könyv lapjain megelevednek sikerekről és tragédiákról, mérföldkövekről és zsákutcákról, szerelmi kapcsolatokról, szeretetről és kínzó veszteségekről szóló történetei. A többmilliós rajongó- és követőtáborral rendelkező színész őszintén vall a hibáiról, valamint azokról a sikerekről, amelyekre büszke lehet India.

A kötet Kabir Bedi szokatlanul bizalmas, magával ragadó emlékirata; egy Delhiből induló, középosztálybeli fiú története, akinek pályafutása átívelt az egész földtekén.

Utoljára megnézett termékek

Életem igaz története
Rendelhető
4.500 Ft4.050 Ft