AC/DC - Albumról albumra

AC/DC - Albumról albumra
Eredeti ár:9.999 FtAktuális ár:8.999 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!

Vásárold meg csomagban, nagyobb kedvezménnyel!

Brian életei + AC/DC - Albumról albumra
Előjegyezhető
15.498 Ft13.173 Ft
AC/DC - Albumról albumra
Szerző: Martin Popoff
Oldalszám:
256 oldal
Kötés:
Keménytáblás
ISBN:
9789635701346
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
300 pont

"Ha rajongó vagy, rá fogsz kattanni." - John B. Moore, Innocent Words

Zenészek, újságírók és stúdiós szakemberek veszik górcső alá annak a zenekarnak mind a 16 eget rengető albumát, amelynek dalai 1973-ban kezdtek el dübörögni a dobhártyákon.

Első pillantásra talán úgy tűnhet, nem sok mondanivaló akad erről a bandáról, akiket minduntalan azzal vádoltak, hogy ugyanazzal az albummal rukkoltak elő. De hogy ez az elgondolás legjobb esetben is csak unalmasnak mondható, arra rögvest rájövünk, ha alaposabban a felszín alá tekintünk.

Pontosan ez a munkamódszer jellemzi Martin Popoff rockújságírót is. AC/DC-szakértőinek seregével egykori cselekményeket és mellékszálakat boncolgat, hogy megragadja az elmúlt négy évtized legemlékezetesebb és legnépszerűbb rock 'n' roll bandájának a lényegét.

Ez a Martin Popoff és csapata által Ausztrália legkiválóbb exportcikkéhez íródott, könnyed hangvételű szerelmes levél arra fog késztetni, hogy ismét elővedd azokat az albumokat, amelyekről azt hitted, hogy már betéve fújod, de még azokat a felvételeket is újra fogod hallgatni, amelyek annak idején nem hagytak benned mély nyomot. A kötetlen beszélgetések a fellépésekről, a színpadon kívüli, privát fotók és emléktárgyak visszarepítenek abba az időbe, amikor először hallgattad a sztereó lejátszó fölé görnyedve az albumot, előre- és visszatekergetve a dalokat, azt figyelve, hogy mit is csinál Angus abban a bizonyos huszonnyolcadik másodpercben.

Tölts hát magadnak valami ütőset, és vágj bele! Koccints ezzel a tizennyolc elkötelezett Accadacca-fanatikussal, akik közül mindenkinek megvan a maga története arról, hogy miként is váltak rögeszmés rajongóvá.

"Őszinte és átfogó betekintés a banda történetébe." - Bravewords

"AC/DC-rajongók számára megkerülhetetlen kötet." - Pure Grain Radio

Mások ezeket vették a termékkel együtt

AKCIÓStar Wars: Az ébredő Erő (puhafedeles)
AKCIÓFreddie Mercury
Rendelhető
4.999 Ft3.999 Ft

Utoljára megnézett termékek

AC/DC - Albumról albumra
Előjegyezhető
9.999 Ft8.999 Ft