Stresszmentesítés

Stresszmentesítés
Eredeti ár:3.690 FtOnline ár:3.321 Ft
Stresszmentesítés
Oldalszám:
272 oldal
Kötés:
Puhafedeles
ISBN:
9789632914428
Megjelenés éve:
2020
Szállítás:
2024. április 22 - 25.
VIP pont:
111 pont

Veszedelmes ... ördögi ... életünk minden pillanatába bekúszik. Kihat a kapcsolatainkra, befolyásolja a testünket, belemászik a beszélgetéseinkbe, ártalmas viselkedésformákat szül, és olyan tettekre kényszerít bennünket, melyeket soha nem akartunk megtenni. Ragályos; könyörtelen... ez a stressz!

Életed minőségét az határozza meg, hogyan reagálsz a külvilágra. A stresszmentesítő életterv elsajátításával minden megváltozik - a legkisebb gondolattól, mely tudatosságodba kúszik, az érzelmeidet irányító kémiai és hormonális impulzusokon keresztül a szavaiddal és tetteiddel megvalósuló lépéseidig.

A stresszmentesítés érthető nyelven megfogalmazott, újszerű gondolkodásmódot közvetít, hogy átmozdítson onnan, ahol most vagy, oda, ahol lenni szeretnél - érzelmileg, fizikailag, mentálisan, materiálisan, kapcsolati síkon és a mélyebb elégedettség felé vezető utadon egyaránt.

A szerző megmutatja, hogyan kezelhetsz bármilyen jellegű stresszt, melyet az élet eléd állít. Könnyen érthető, szórakoztató stílusában alakítja át a stresszről alkotott elképzeléseidet időtálló technikák, a legújabb tudományos eredmények, a való életre szabott, gyakorlatias alkalmazások és azonnali stressz űző gyakorlatok segítségével.

A stresszmentesítéssel a munkahelyi, az otthoni és a napi váratlan helyzetekben tanúsított teljesítményed is javulni fog. Lehetővé teszi, hogy te határozd meg életed történéseinek sebességét, irányát, és egy elégedettebb, békés élet felé terel.

davidji a stressz kezelés nemzetközileg elismert szakértője, a Chopra Központi Egyetem vezető oktatója, első dékánja. Több évtizedes pályafutása alatt sikeresen dolgozott többek között vezető üzletemberekkel, világhírű sportolókkal, a hadsereg és a Különleges Erők tagjaival. A közösségtudatos jelenlét trénere; meditáció-, jóga- és ájurvéda-oktató.

Mások ezeket vették a termékkel együtt

Lelki eredetű betegségek lexikona
Rendelhető
Eredeti ár:3.699 FtOnline ár:3.329 Ft
AKCIÓA meditáció titkai
Rendelhető
Eredeti ár:3.290 FtKorábbi ár:1.974 FtAkciós ár:2.632 Ft
A placebo te magad légy! - Az elme hatalma az anyag fölött
Rendelhető
Eredeti ár:6.290 FtOnline ár:5.661 Ft
Donna játszóháza
Rendelhető
Eladási ár:299 Ft
Egyszerűen fermentálj
Előrendelhető
Eredeti ár:7.900 FtOnline ár:7.110 Ft

Utoljára megnézett termékek

Stresszmentesítés
Rendelhető
Eredeti ár:3.690 FtOnline ár:3.321 Ft