Star Wars: Darth Vader: Árnyak és titkok (képregény)

Szerző: Kieron Gillen

Ár: 4.590 Ft 3.672 Ft
Megtakarítás: 20 %
Megjelenés:
2017
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
136
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
155 x 235 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
május 25 - 31.

A fejvadászok támadásba lendültek, Vader pedig új feladatot kap az uralkodótól, amit egyedül kell elvégeznie. Vajon sikerül végrehajtania a küldetését? Darth Vader és doktor Aphra továbbra is szövetségesek – de meddig tarthat az együttműködésük? És ki lehet Tagge titokzatos, új ügynöke? Egy dolog biztosnak tűnik: ha Aphra nyomozása, amit Vader megbízásából végez, összeütközésbe kerül Vader nyomozásával, amit a császár megbízásából végez, az eredmény csakis halálos lehet!

Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Darth Vader sorozatának 7-12. számát foglalja magában, Salvador Larroca rajzaival és Kieron Gillen szövegével.

 

A szerző további termékei:

1. Kieron Gillen, Salvador Larroca
Star Wars: Darth Vader: Vader (képregény)
Ár: 3.213 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
5/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Gyarmati Zoltán
Kovács Máté
Reményi József
Red Widow
Danics Krisztian
Debreceni László
Havasi István
Darth Vader: Árnyak és titkok
Kieron Gillen nagyon érti a dolgát, remek történetet hozott össze. Savador Larroca rajzai továbbra is lenyűgözőek. A cím jól tükrözi a történetet. Nagyon csavaros, összetett, izgalmas és fordulatokban gazdag. Egyrészt ott van Vader törekvése a saját hatalmi bázisának kiépítése iránt. Másrészt ott van a vágy, hogy megtalálja a fiát. Aphra, Triplazéró és Beetee mindenben igyekeznek kiszolgálni a Sötét Nagyurat. Thanoth figurája megfogott, bár nagyon Thrawn-ra hajaz. Az éleslátása lenyűgöző. Az Astarte-k inkább a nyers erőt testesítik meg, mely most nem mindig szolgálja a Birodalom érdekeit.

[spoiler] Vadernek saját tőke kell a jövőbeni terveihez, ezért a fejvadászok segítségével megszerzi azt a vagyont, melyet a Birodalom bűnszervezetektől zsákmányolt. Aphra és a fejvadászok akciója lenyűgöző volt. Thanoth éleslátását bizonyítja, hogy nem tudták megtéveszteni őt. A felügyelő egyértelműen szépen, lassan összerakja a képet. Mindezt a párbeszédekben, eléggé burkoltan Vader tudomására hozza. Főleg a történet végi dialógusok voltak izgalmasak, amelyekből az olvasó egyértelműen leszűrheti, hogy Thanoth mindenről tud. A valódi szándékai rejtve maradnak, de az majd a későbbiekben kiderül. Aphra-ék látogatása a Naboo-ra nagyon hangulatos volt. Csodásan összekötötte a hiányzó szálakat a két trilógia között. A doktornőnek már csak azért is tepernie kell, hogy Vader a jövőben hasznosnak találhassa. Az Anthan rendszerrel egy egyedi hangulatvilággal rendelkező helyszínt sikerült hozzáadni a Star Wars univerzumhoz.
A legjobb mégis az volt, ahogy figyelhettük a szereplők ármánykodását és cselezését. Mind Vader, mind Aphra és Thanoth is ügyesen keverték a lapokat. [/spoiler]

Nem csak a rajzok, de a történet is nagyszerű. Kieron Gillen még sokkal jobban is tud írni, mint Jason Aaron. A sztori végére sikerült megágyazni a Vader lezuhan című történetnek is, amelyben a két sorozat szereplői találkoznak. Ötös.
2017-08-03 14:07:20
Polák Ákos
P.A.Video Studio
A történet az előző kötet közvetlen folytatása. Miközben Vader a lázadó pilóta nyomait kutatja egy gyanakvó felügyelővel az oldalán, Doctor Aphra a magánhadsereg fenntartásához szükséges pénzt igyekszik előteremteni hozzáillő módon. A cselekményben alvilági figurák és fejvadászok is tiszteletüket teszik.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban:
https://youtu.be/6pQwDdlDTw4
2017-06-23 19:55:25
Mochnács Mihály
Köhler Zoltán
Jászkai Péter

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban