Covert-One: A Genf-stratégia

Covert-One: A Genf-stratégia
Eredeti ár:3.999 FtAktuális ár:3.599 Ft
Covert-One: A Genf-stratégia
A sorozat 11. része
Sorozat:
Műfaj:
Oldalszám:
496 oldal
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
n. a.
ISBN:
9789636356286
Megjelenés éve:
2017
Szállítás:
2024. március 30 - április 2.
VIP pont:
120 pont

Washingtonban fontos, a kormánynak dolgozó emberek tűnnek el. Köztük van a szupertitkos drónprogram egyik kódszakértője is - és az elrabolt különösen veszélyes tudás birtokában van. A hekkerek minden, kínvallatással megtudott jelszóval egyre közelebb jutnak ahhoz, hogy átprogramozzák és a saját céljaikra használják a drónokat.

Egy forradalmian új szer kifejlesztésén dolgozó, memóriakutatással foglalkozó tudós paranoid tünetekkel ideggyógyintézetbe kerül. Az anyag ekkor félkész: töröl ugyan bizonyos rossz emlékeket, ám kiszámíthatatlanul jelentkező, súlyos mellékhatásait még nem sikerült kiküszöbölni.

Dzsibutiban, a drónprogram irányító központjának közelében egy szakasz katona a parancsnoka szeme láttára veti magát a mélybe a szakadék pereméről.

Jon Smith és a Covert-One csapata a túszok felkutatására indul, azonban amikor az elsőt sikerül kiszabadítaniuk, nyugtalanító összefüggésekre derül fény. Ha nem kapják el időben azokat, akik visszaélni készülnek a veszélyes szerrel, a kormány irányítása alól kicsúszott drónokkal együtt szörnyű tömegpusztító eszköz kerül a kezükbe...

Utoljára megnézett termékek

Covert-One: A Genf-stratégia
Rendelhető
3.999 Ft3.599 Ft