AVATAR - Aang legendája: Az ígéret - a teljes trilógia (képregény)

AVATAR - Aang legendája: Az ígéret - a teljes trilógia (képregény)
8.490 Ft
Előjegyezhető termékek ára beszerzéstől függően változhat!
AVATAR - Aang legendája: Az ígéret - a teljes trilógia (képregény)
Kötés:
Keménytáblás
Megjelenés éve:
2021
Szállítás:
Bizonytalan
VIP pont:
283 pont

Sok év várakozás után végre magyarul is folytatódik az AVATAR: Aang legendája c. rajzfilmsorozat egy gyűjteményes képregény formájában!

A történet pontosan ott kezdődik ahol a NICKELODEON világhírű sorozata véget ért: azaz a háború befejeződött és főhőseink mindent megtesznek azért, hogy a megsebzett világok közt helyreállítsák a harmóniát. Sokka jóvoltából az akció még nevet is kap, s így a Harmónia Helyreállítási Mozgalom megkezdi tevékenységét. Eközben Zuko vészjósló ígéretre kényszeríti Aangot, aki megígéri, ha a Tűz népének ifjú királya valaha is olyanná válna, mint amilyen zsarnok apja volt, akkor elpusztítja barátját, Zukót...

Először egy minden nézettségi rekordot megdöntő rajzfilmsorozat, most pedig itt a hivatalos képregényfolytatás magától az AVATAR megálmodóitól, Brian Konietzko-tól és Michael Dante Dimartino-tól. Akinek tetszett a tvsorozat az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregénygyűjtemény a Dark Horse Comics AVATAR: The Promise c. sorozatának mindhárom részét tartalmazza GURIHIRU rajzaival és Gene Luen Yang szövegével. A fordítást Zekov Szófia készítette.

Méret:11.81 MBMegnyit

Utoljára megnézett termékek