AVATAR - Aang legendája: Az ígéret - a teljes trilógia (képregény)

Szerző:

Ár: 8.490 Ft 6.368 Ft
Megtakarítás: 25 %
Megjelenés:
2021
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
232
Kötés:
Keménytáblás
Méret:
187 x 287 mm
ISBN:
9789634976400
Szállítás:
május 10 - 16.

Sok év várakozás után végre magyarul is folytatódik az AVATAR: Aang legendája c. rajzfilmsorozat egy gyűjteményes képregény formájában!

A történet pontosan ott kezdődik ahol a NICKELODEON világhírű sorozata véget ért: azaz a háború befejeződött és főhőseink mindent megtesznek azért, hogy a megsebzett világok közt helyreállítsák a harmóniát. Sokka jóvoltából az akció még nevet is kap, s így a Harmónia Helyreállítási Mozgalom megkezdi tevékenységét. Eközben Zuko vészjósló ígéretre kényszeríti Aangot, aki megígéri, ha a Tűz népének ifjú királya valaha is olyanná válna, mint amilyen zsarnok apja volt, akkor elpusztítja barátját, Zukót...

Először egy minden nézettségi rekordot megdöntő rajzfilmsorozat, most pedig itt a hivatalos képregényfolytatás magától az AVATAR megálmodóitól, Brian Konietzko-tól és Michael Dante Dimartino-tól. Akinek tetszett a tvsorozat az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is.

Ez a képregénygyűjtemény a Dark Horse Comics AVATAR: The Promise c. sorozatának mindhárom részét tartalmazza GURIHIRU rajzaival és Gene Luen Yang szövegével. A fordítást Zekov Szófia készítette.

 

A sorozat további részei:

 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
0/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Star Wars-nap

Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Képregény
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban