%The Predator: Vadászok és prédák - a mozifilm hivatalos előzménye

Szerző:

Ár: 3.890 Ft
Megjelenés:
2018
Kiadó:
Szukits
Oldalszám:
304
Kötés:
Puhafedeles
Méret:
130 x 197 mm
Készlet:
Raktáron
Szállítás:
november 2 - 8.

Évszázadok óta látogatják a Földet ezek a lények, amelyek az emberi faj legkiválóbb harcosaira vadásznak. A céljuk ismeretlen, ám miután megölték prédájukat, ezek a halálos vadászok épp olyan észrevétlenül távoznak, ahogy érkeztek, és véres holttestek sokaságán kívül nem hagynak maguk után más nyomot.

Amikor Roger Elliott a vietnami háború során szembenézett egy ilyen lénnyel, nem gondolta, hogy élve megússza a találkozást. Arra sem számított, hogy évtizedekkel később ő fogja kiképezni a Reaver-osztagot, a Stargazer-projekt titkos csapásmérő egységét. Az osztag küldetése: elfogni egy lényt, és ezzel bizonyítani a létezését, valamint megszerezni a technikai eszközeit, kiegyenlítve a V A D Á S Z O K  É S  P R É D Á K közti esélyeket.

James A. Moore eredeti regénye, a THE PREDATOR című nagysikerű mozifilm hivatalos előzménye.

 

A sorozat további részei:

Joey Spiotto
ALIEN szomszéd avagy Az űrben senki sem hallja a sikálásod
Ár: 2.993 Ft
William Gibson
ALIEN 3: Az eredeti és ismeretlen történet
Ár: 3.743 Ft
 

A szerző további termékei:

 
2. James A. Moore
Alien: A Bánat Tengere
Ár: 3.500 Ft
 

Az Ön véleménye:

Értékelés:
3/5
: kiváló,
: egész jó,

: átlagos,
: gyenge,
: csalódás
 

Az eddigi értékelések és hozzászólások:

Krisztián
Jászkai Péter
Tamás
Nem szoktam kritikákat írni, de ezt nem bírtam magamban tartani. Lehet, hogy majd a "Hidegkohó"hoz is írok egyet, mert az utóbbi időben még az volt az, ami ennyire kiakasztott.

Előbb kezdeném azokkal, amik nem tetszettek, mert hát... abból van több, de most ezekből is a számomra legzavaróbbakat fogom csak leírni. Akit esetleg zavarna, figyelem! Itt bizony spoilerek lesznek:

Na szóval, az még hagyján, hogy a könyv:
- állítása szerint '97 óta, a 2. film eseményei óta, nem bukkantak fel újra Predatorok (csak pletykáltak itt-ott róluk, de ezek nem bizonyítottak), meg nem történtté téve ezzel a korábbi könyvekben leírt eseményeket, és kiradírozva ezzel olyan sokak által imádott szereplőket, mint Schaeffer-t és Rasche-t
- nagy részében esik az eső, ami a jelek sem magát a Predatort, sem pedig az álcarendszert nem kifejezetten zavarja, sőt mintha még szeretné is, ráadásul még ha telibe is kapja az eső, akkor is képes szinte láthatatlanná válni!
- megpróbálja velünk elhitetni, hogy a Csillagleső-projektet bizony a bezárás veszélye fenyegeti. Vajon meglesz még a folytatásban, vagyis a filmbeli eseményekig? Hűha, micsoda izgalmak.
- történéseinek nagy része egy kisvárosban játszódik, a nagy összecsapásra pedig egy vurstliban(!!!!!) kerül sor
Ezeket még jó messzire fordulva, még elnéztem volna... DE!
És most jön a DE!

Az, hogy egy film előzménye (melyben elfognak egy Predatort, ami végül megszökik) az legyen, hogy elfognak egy Predatort, ami végül egy rejtélyes alaknak hála... ki hitte volna, megszökik?! Na, ehhez aztán pofa kellett!

Ám az, hogy ki segített neki megszökni, az nem derül ki, az viszont igen, hogy a seriff (aki férfi) szerint a sógora "nem igazán tartozott azok közé, akiket a seriff szexinek nevezett". Igen... ez így konkrétan benne van!

Eredetileg ide jöttek volna a pozitívumok, de nem! A főbb negatívumoknak már csak a leírása is annyira felidegesített, hogy egyszerűen nem vagyok hajlandó bajlódni a leírásukkal.

Na jó, egyet azért leírok. A könyvben sem említés szintjén, de még csak utalás szintjén sem szerepel a film legnagyobb hülyesége, nevezetesen a gerincvelő lecsapolása, majd pedig annak magukba "oltása", hogy a címszereplő így fejlessze magát tovább!

James A. Moore itt bizony rendesen mellényúlt. Pedig "A Bánat Tengere" annyira jól sikerült, és jól lett megírva! De ez...

Egy nagy csalódás volt. Ez a könyv egyszerűen... kiborító!
Azt a 2 csillagot pedig, mivel felet nem lehet adni, mindenki tekintse nyugodtan 2,5*-nak!
2018-12-31 14:47:32
Vesszős István

A kosárban 0 termék van
0 Ft értékben.

Horror
TOP 20 eladás
az elmúlt 30 napban
Horror
TOP 20 eladás
az elmúlt 365 napban