Pedagógia, nevelés

Kínálatunkban pedagógia könyvek széles választéka található meg, amelyek által inspirációt meríthetsz és kreatív ötleteket szerezhetsz a gyerekneveléssel kapcsolatban.

Új
Disney - Az első éveim
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024. június 28.
Új
Intenzív gyerekek - Kézikönyv a kimerítő, szuperérzékeny, de kreatív és izgalmas gyerekek szüleinek
Előrendelhető
Zöldanyó ajándékai
Rendelhető
Neon színező 1.
Rendelhető
Foglalkoztató
Neon színező 2.
Rendelhető
Foglalkoztató
Dinós színező
Rendelhető
Foglalkoztató
Apaidő
Rendelhető
András Kertész
Bohém szülők kézikönyve
Rendelhető
1 - 50 / 2146 termék

Leírás

Pedagógia, nevelés


A pedagógia a tanítási és nevelési módszerek művészete, amely magába foglal olyan gyakorlatokat, amelyekkel fejleszthető a változatos korcsoportok elméleti és gyakorlati ismeretének tárháza. A pedagógusok különböző szakmai kompetenciák elsajátításának köszönhetően otthonosan mozognak a társadalmat, a kultúrát, a tanulást és a tanítást érintő legfontosabb területeken, és a megszerzett tudáshalmazt hatékony tanítási módszerekkel képesek átadni a diákoknak. Alapos elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek a pedagógia területén, a pszichológia nevelésben, az oktatásban, valamint a megszerzett tudás emberi kapcsolatokban való alkalmazásáról. A pedagógusok a szakmai tudásuk folyamatos karbantartását részben pedagógia könyvek, másrészt továbbképzések segítségével végzik. Ennek során új ismeretekre tesznek szert az oktatást érintő trendekkel, tanulási módszerekkel, és a speciális igényekkel rendelkező diákok készségeinek fejlesztésével kapcsolatban. 

A gyermekpszichológusok által kidolgozott módszerek eredményekkel teli látásmódot tárhatnak a szülők és a pedagógusok elé és rengeteget segíthetnek a nevelésben. Legyen szó gyereknevelésről, Montessori pedagógiáról, vagy éppen speciális igényekkel rendelkező diákok neveléséről, kínálatunkban pedagógia könyvek széles választékát találod meg.

Szűrés - Pedagógia, nevelés