Pedagógia, nevelés

Kínálatunkban pedagógia könyvek széles választéka található meg, amelyek által inspirációt meríthetsz és kreatív ötleteket szerezhetsz a gyerekneveléssel kapcsolatban.

Új
Disney - Az első éveim
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024. június 28.
Dinós színező
Rendelhető
Foglalkoztató
Apaidő
Rendelhető
András Kertész
Bohém szülők kézikönyve
Rendelhető
Ordításmentes gyereknevelés
Előjegyezhető
Szárnyalók
Rendelhető
Michele Borba
Kalandok a Ló csoportban
Rendelhető
Opera - Vígoperák
Rendelhető
Winkler Gábor
1 - 50 / 2118 termék

Leírás

Pedagógia, nevelés


A pedagógia a tanítási és nevelési módszerek művészete, amely magába foglal olyan gyakorlatokat, amelyekkel fejleszthető a változatos korcsoportok elméleti és gyakorlati ismeretének tárháza. A pedagógusok különböző szakmai kompetenciák elsajátításának köszönhetően otthonosan mozognak a társadalmat, a kultúrát, a tanulást és a tanítást érintő legfontosabb területeken, és a megszerzett tudáshalmazt hatékony tanítási módszerekkel képesek átadni a diákoknak. Alapos elméleti és gyakorlati tudással rendelkeznek a pedagógia területén, a pszichológia nevelésben, az oktatásban, valamint a megszerzett tudás emberi kapcsolatokban való alkalmazásáról. A pedagógusok a szakmai tudásuk folyamatos karbantartását részben pedagógia könyvek, másrészt továbbképzések segítségével végzik. Ennek során új ismeretekre tesznek szert az oktatást érintő trendekkel, tanulási módszerekkel, és a speciális igényekkel rendelkező diákok készségeinek fejlesztésével kapcsolatban. 

A gyermekpszichológusok által kidolgozott módszerek eredményekkel teli látásmódot tárhatnak a szülők és a pedagógusok elé és rengeteget segíthetnek a nevelésben. Legyen szó gyereknevelésről, Montessori pedagógiáról, vagy éppen speciális igényekkel rendelkező diákok neveléséről, kínálatunkban pedagógia könyvek széles választékát találod meg.

Top 20 eladás az elmúlt 30 napban - Pedagógia, nevelés

Szűrés - Pedagógia, nevelés